Închide meniul

Super-lovitură dată de Al-Gharafa, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei. Cine va juca alături de Coman şi Joselu

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2024, 15:26

Reclamă
Super-lovitură dată de Al-Gharafa, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei. Cine va juca alături de Coman şi Joselu

Super-lovitură dată de Al-Gharafa, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei

Rodrigo Moreno, prezentat la Al-Gharafa

Super-lovitură dată de Al-Gharafa, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Florinel Coman a adus împrumut un jucător care, cu cinci ani în urmă, era cotat la 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre spaniolul Rodrigo Moreno, care ajunge la Al-Gharafa sub formă de împrumut de la Al-Rayyan. Atacantul de 33 de ani format la Real Madrid va fi jucătorul lui Al-Gharafa până la finalul acestei stagiuni.

Super-lovitură dată de Al-Gharafa, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei

Rodrigo este campion al Portugaliei cu Benfica şi şi-a trecut în cont ediţia din 2022-2023 a Nations League alături de Furia Roja. El a fost internaţional spaniol în perioada 2014-2023 şi a marcat 8 goluri.

Cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Valencia. Între anii 2015 şi 2020, el a adunat 35 de goluri în cele 141 de meciuri disputate în La Liga.

Reclamă
Reclamă

Cotat acum la 4.5 milioane de euro, Rodrigo Moreno vine la Al-Gharafa după două goluri marcate pentru Al-Rayyan, în Amir Cup.

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la echipa naţională. Internaţionalul român e fericit.

El speră să aibă rezultate foarte bune atât cu echipa de club, cât şi cu echipa naţională. Coman a mărturisit că „era momentul” să se transfere şi el de la FCSB, după 7 ani petrecuţi la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

„Sunt bine, sunt fericit că sunt din nou aici, mă gândeam la acest lucru, sunt gata de treabă.

(n.r.: Ce a însemnat transferul pentru tine și cum esti acolo?) Sunt bine, îmi doream să fac acest pas. Venise momentul, aveam 7 ani aici. Am reușit, în cele din urmă, să îmi îndeplinesc obiectivul personal cu Steaua (n.r.: FCSB), acela de a câștiga un titlu, așa că sunt împăcat. Era clar că trebuie să fac o schimbare”, a spus Florinel Coman pentru AntenaSport.

Al Gharafa şi Florinel Coman debutează în Liga Campionilor, exclusiv în AntenaPLAY. Luni, de la ora 21:00, Al-Gharafa o întâlneşte în deplasare pe Esteghial.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:09

Ilie Dumitrescu, uluit de transferul reuşit de Rapid: „E de pe altă planetă”! L-a făcut praf pe Neil Lennon

19:09

Ladislau Boloni, verdict după debutul victorios al lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu pot să garantez că va califica echipa!”

18:28

Raul Rusescu a făcut topul transferurilor din Liga 1 din această vară! Ce loc ocupă venirea lui Daniel Bîrligea la FCSB

17:57

OFICIAL | Emil Săndoi a semnat cu Poli Iaşi! Fostul selecţioner al naţionalei U21 a revenit în Liga 1

17:55

Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică! Ce a făcut acţionarul de la Rapid: „Ce să-ți dorești mai mult?”

17:42

Propunerea FIA pentru Honda şi Alpine, după ce acestea au comis încălcări ale normelor privind plafonul costurilor în Formula 1!

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 6 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său
Citește și