Închide meniul
EXCLUSIV

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2024, 22:47

Reclamă
Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională

Florinel Coman / Profimedia Images

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la echipa naţională. Internaţionalul român e fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El speră să aibă rezultate foarte bune atât cu echipa de club, cât şi cu echipa naţională. Coman a mărturisit că „era momentul” să se transfere şi el de la FCSB, după 7 ani petrecuţi la echipa lui Gigi Becali.

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare”

Sunt bine, sunt fericit că sunt din nou aici, mă gândeam la acest lucru, sunt gata de treabă.

(n.r.: Ce a însemnat transferul pentru tine și cum esti acolo?) Sunt bine, îmi doream să fac acest pas. Venise momentul, aveam 7 ani aici. Am reușit, în cele din urmă, să îmi îndeplinesc obiectivul personal cu Steaua (n.r.: FCSB), acela de a câștiga un titlu, așa că sunt împăcat. Era clar că trebuie să fac o schimbare”, a spus Florinel Coman pentru AntenaSport.

Florinel Coman, „dublă” de senzaţie pentru Al-Gharafa

Florinel Coman a reuşit, recent, o „dublă” de senzaţie pentru Al-Gharafa. „Mbappe de România” a marcat primele goluri pentru noua echipă într-un meci oficial. Al Gharafa s-a impus cu 2-1 în partida cu Al-Rayyan.

Reclamă
Reclamă

Coman a reuşit „dubla” chiar la primul meci oficial pentru formaţia din Qatar. El mai marcase şi într-un amical pentru noua sa echipă.

Coman a egalat în minutul 70 al meciului cu Al-Rayyan din pasa lui Joselu. Coman a preluat perfect, a pătruns în careu şi l-a executat pe portarul advers.

În minutul 83, Florinel Coman a marcat şi golul victoriei, după ce a profitat de o respingere a aapărării adverse şi a şutat pe jos.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU „DUBLA” DE SENZAŢIE A LUI FLORINEL COMAN

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia. Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Adversarele lui Al Gharafa din Liga Campionilor Asiei

Acasă

  • Pakhtakor (Uzbekistan)
  • Al Ain (Emiratele Arabe Unite)
  • Al Nassr (Arabia Saudită)
  • Al Wasl (Emiratele Arabe Unite)

Deplasare

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și