Închide meniul

Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică! Ce a făcut acţionarul de la Rapid: „Ce să-ți dorești mai mult?”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2024, 17:55

Reclamă
Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică! Ce a făcut acţionarul de la Rapid: „Ce să-ți dorești mai mult?

Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică

Dan Şucu şi Marius Şumudică / Profimedia

Marius Şumudică a dezvăluit gestul făcut de Dan Şucu, care l-a impresionat total. Antrenorul de la Rapid a avut doar cuvinte de laudă la adresa acţionarului majoritar al giuleştenilor, după ce acesta a negociat personal transferul unui jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor şi a prezentat oficial trei jucători, în această pauză datorată meciurilor echipelor naţionale. Clinton N’Jie, Constantin Grameni şi Tobias Christensen au semnat cu trupa de sub Grant.

Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică

Pe lângă aceste transferuri, Rapid a fost aproape să mai dea o lovitură. Filippo Melegoni, jucător înregistrat la Genoa, a negociat cu giuleştenii. Marius Şumudică a dezvăluit că Dan Şucu a călătorit special în Italia, cu avionul său privat, pentru a-l convinge pe mijlocaş să vină în Liga 1.

„Şumi” a transmis că nu îşi poate dori mai mult din partea unui patron de echipă, ţinând cont de implicarea uriaşă pe care o are Dan Şucu la Rapid.

„În momentul în care ai un patron care se urcă în avionul personal ca să convingă un jucător… Eu l-am dorit foarte mult pe Melegoni, domnul Șucu s-a dus personal la el, dar el a zis că-și dorește să rămână și să se impună la Genoa sau să rămână în Serie A.

Reclamă
Reclamă

Mai mult ce să-ți dorești ca antrenor, când patronul se urcă în avion să convingă jucătorul? Eu am o obligație în fața suporterilor, în fața patronului și în fața jucătorilor, cărora trebuie să le transmit ceea ce am învățat în carieră”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Marius Şumudică a anunţat un transfer spectaculos la Rapid

Marius Şumudică a anunţat un transfer spectaculos la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a dezvăluit că, după oficializarea mutării lui Clinton N’Jie, giuleştenii s-au înţeles şi cu Aaron Boupendza.

Mi s-a blocat WhatsApp-ul. Zeci de agenți, ziariști sau impresari din Turcia, Egipt și Arabia Saudită mi-au scris. Un club din Egipt l-a prezentat, dar băiatul nu semnase niciun contract! În momentul de față se află în Nigeria, unde trebuie să ia viza Schengen ca să intre în țară.

Reclamă

Va ajunge în România într-o zi sau două, după care va intra în aceleași proceduri. Se vor depune actele și vom aștepta viza și permisul de muncă. E o formalitate, sunt convins, țin legătura cu el zi de zi.

Este unul dintre cei mai mari atacanți care vor ajunge în România vreodată. A refuzat o ofertă dublă, extraordinară din Egipt. Zamalek e ca un Real Madrid al Africii. M-au sunat fel de fel de ziariști, producători TV, dacă nu eram eu nu venea niciodată la Rapid.

Au contat și eforturile financiare pe care le-au făcut domnii Șucu și Angelescu. Nu este ușor să aduci un jucător de genul ăsta. E cea mai grea perioadă din cariera mea de antrenor, niciodată n-am mai trăit așa ceva”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:56

Transfer de senzaţie pentru Răzvan Lucescu! Un fost campion cu Liverpool, aşteptat la PAOK

21:48

„A avut oferte” Ce a păţit un titular al echipei naţionale după ce a ratat transferul: „Sunt dezamăgit de antrenor şi preşedinte”

21:26

Nadia Comăneci, la un pas de revenirea în sportul românesc! Ce funcţie ar urma să ocupe „Zeiţa de la Montreal”

20:59

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională: „Am avut o discuție și mi-a zis”

19:59

Ce a spus Sabrina Voinea despre retragerea din gimnastică, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice: „Asta aştept!”

19:09

Ilie Dumitrescu, uluit de transferul reuşit de Rapid: „E de pe altă planetă”! L-a făcut praf pe Neil Lennon

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 6 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său
Citește și