Închide meniul

Marius Şumudică a anunţat un transfer spectaculos la Rapid: „Dacă nu eram eu, nu venea niciodată aici!”

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2024, 16:54

Reclamă
Marius Şumudică a anunţat un transfer spectaculos la Rapid: „Dacă nu eram eu, nu venea niciodată aici!

Marius Şumudică a anunţat un transfer spectaculos la Rapid

Marius Şumudică / Profimedia

Marius Şumudică a anunţat un transfer spectaculos la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a dezvăluit că, după oficializarea mutării lui Clinton N’Jie, giuleştenii s-au înţeles şi cu Aaron Boupendza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor, în această pauză datorată meciurilor echipelor naţionale. Pe lângă Clinton N’Jie, giuleştenii au mai transferat şşi doi mijlocaş, pe Constantin „Dina” Grameni şi pe Tobias Christensen.

Marius Şumudică a anunţat un transfer spectaculos la Rapid

Deşi Aaron Boupendza a fost prezentat oficial la Zamalek, formaţie din Egipt, acesta urmează să semneze cu Rapid. Marius Şumudică a confirmat mutarea, dezvăluind că Boupendza este aşteptat la Bucureşti, în următoarele zile.

Marius Şumudică a declarat că Dan Şucu şi Victor Angelescu au făcut mari eforturi pentru ca transferul lui Aaron Boupendza să se realizeze. „Şumi” a transmis că cel mai mult a contat faptul că el o antrenează pe Rapid.

„Mi s-a blocat WhatsApp-ul. Zeci de agenți, ziariști sau impresari din Turcia, Egipt și Arabia Saudită mi-au scris. Un club din Egipt l-a prezentat, dar băiatul nu semnase niciun contract! În momentul de față se află în Nigeria, unde trebuie să ia viza Schengen ca să intre în țară.

Reclamă
Reclamă

Va ajunge în România într-o zi sau două, după care va intra în aceleași proceduri. Se vor depune actele și vom aștepta viza și permisul de muncă. E o formalitate, sunt convins, țin legătura cu el zi de zi.

Primește amenințări din partea egiptenilor, că și-ar fi dat cuvântul, că i-ar fi luat bilete de avion. Pașaportul lui este la Ambasada României din Nigeria. Urmează să perfecteze actele cu clubul nostru.

Este unul dintre cei mai mari atacanți care vor ajunge în România vreodată. A refuzat o ofertă dublă, extraordinară din Egipt. Zamalek e ca un Real Madrid al Africii. M-au sunat fel de fel de ziariști, producători TV, dacă nu eram eu nu venea niciodată la Rapid.

Reclamă

Au contat și eforturile financiare pe care le-au făcut domnii Șucu și Angelescu. Nu este ușor să aduci un jucător de genul ăsta. E cea mai grea perioadă din cariera mea de antrenor, niciodată n-am mai trăit așa ceva”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Cine este Aaron Boupendza

Aaron Boupendza a fost prezentat oficial la Zamalek, în urmă cu câteva zile, însă după spusele lui Marius Şumudică, atacantul nu a semnat niciun contract cu egiptenii.

Boupendza, în vârstă de 28 de ani, este un atacant gabonez care în vară s-a despărţit de Cincinnati. Americanii au plătit suma de 6,5 milioane de euro pentru transferul său în 2023.

Rapid a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor prin faptul că l-a convins pe Aaron Boupendza să semneze. Atacantul este cotat la suma de cinci milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Aaron Boupendza va deveni astfel al doilea cel mai bine cotat jucător din Liga 1, după Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului are o cotă de piaţă de şapte milioane de euro. Al treilea cel mai bine cotat jucător din Liga 1 va fi Alexandru Mitriţă, care valorează 3,5 milioane de euro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

Raul Rusescu a făcut topul transferurilor din Liga 1 din această vară! Ce loc ocupă venirea lui Daniel Bîrligea la FCSB

17:57

OFICIAL | Emil Săndoi a semnat cu Poli Iaşi! Fostul selecţioner al naţionalei U21 a revenit în Liga 1

17:55

Gestul lui Dan Şucu care l-a impresionat pe Marius Şumudică! Ce a făcut acţionarul de la Rapid: „Ce să-ți dorești mai mult?”

17:42

Propunerea FIA pentru Honda şi Alpine, după ce acestea au comis încălcări ale normelor privind plafonul costurilor în Formula 1!

17:29

FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi”

17:04

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 septembrie

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și