Închide meniul
Foto

Milionarul român de doar 28 de ani, un alt gest uriaş după ce i-a făcut un cadou superb unei mame singure cu 3 copii!

Publicat: 12 septembrie 2024, 14:30

Reclamă
Milionarul român de doar 28 de ani, un alt gest uriaş după ce i-a făcut un cadou superb unei mame singure cu 3 copii!

Milionarul român de doar 28 de ani, un alt gest uriaş după ce i-a făcut un cadou superb unei mame singure cu 3 copii!

Caius Covrig / AntenaSport

Milionarul român de doar 28 de ani a anunţat un alt gest uriaş după ce i-a făcut un cadou superb unei mame singure cu 3 copii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caius Covrig i-a oferit mamei singure, cu 3 copii, un sejur gratis la hotelul lui de 4 stele din Buşteni. În sejur sunt incluse şi toate mesele.

Milionarul român de doar 28 de ani, un alt gest uriaş după ce i-a făcut un cadou superb unei mame singure cu 3 copii!

După ce a făcut 200 de mii de urmăritori pe TikTok, Caius Covrig a anunţat că oferă un alt rând de sejururi şi cine gratis în locaţiile pe care le deţine.

Ne-am strâns 200 de mii de urmăritori pe TikTok şi, după cum v-am promis, voi da startul sejururilor şi cinelor gratis săptămânal

52 de sejururi gratis şi 52 de cine gratis pentru un an de zile. Dacă şi tu îţi doreşti, lasă aici un comentariu şi eu voi decide cine primeşte un sejur gratis şi cine primeşte o cină gratis. Ştiţi foarte bine că vă pup pe toţi şi vă aştept la Kayus”, a anunţat Caius Covrig pe contul său de Instagram.

Reclamă
Reclamă

Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”

Milionarul român de doar 28 de ani a făcut un gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii. Caius Covrig a aflat că ea nu i-a putut duce până acum la munte şi i-a oferit mamei un sejur la hotelul său, împreună cu copiii ei.

Am 3 copii, pe care îi cresc singură. Nu au ajuns niciodată la munte. Poate măcar o zi să îi pot aduce, să vadă cum arată muntele”, a fost mesajul mamei singure, la care Caius Covrig a răspuns imediat.

Iubesc să ofer cât de mult pot ❤️ Te aştept cu un mesaj în privat şi îmi doresc să ai parte de această experienţă minunată alături de copiii tăi”, i-a transmis Caius Covrig femeii, pe contul său de Instagram.

Reclamă

Internauţii l-au lăudat pe Caius Covrig pentru gestul său. „Respect pentru ajutorul acordat”, „Ai un suflet minunat” şi „Felicitări!!!🙏🫶🙌 Un gest minunat pentru niște sufleţele!!! ❤️ Dar din dar se face Rai!!” au fost doar câteva dintre comentariile de apreciere primite de Caius Covrig.

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă în SUA

Caius Covrig a făcut baschet de performanţă. El a jucat la nivel de colegiu în SUA. A renunţat ulterior la această carieră pentru a se concentra pe domeniul afacerilor.

Caius Covrig s-a întors definitiv în România după ce a locuit în Statele Unite în perioada în care a studiat la colegiu. El deţine un hotel de 4 stele în Buşteni şi un club în Braşov. Totodată, construieşte în prezent un alt hotel, de 5 stele, tot în Buşteni.

Atunci când studia la una din cele mai tari şcoli de business din lume, Arizona State, Caius Covrig a fost aproape să ajungă în NBA. Dar s-a accidentat grav. A rămas prieten cu un uriaş, care joacă şi acum în NBA!

Colegul meu de liceu, Deandre Ayton, acum este considerat cel mai bun pivot”, a declarat Caius Covrig pentru AntenaSport.

Caius Covrig e prieten cu Radu Drăguşin

Caius Covrig a fost şi el la EURO 2024 pentru a susţine naţionala României. Prieten cu Radu Drăguşin, Caius Covrig anunţa că va merge şi el la EURO 2024. Caius Covrig era optimist în privinţa parcursului naţionalei la turneul final din Germania. Tânărul milionar era convins că naţionala se va califica din grupă, lucru care s-a şi întâmplat. România a câştigat grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, de pe primul loc. Tricolorii au părăsit competiţia în optimile de finală, fiind învinşi cu 3-0 de Olanda.

O să merg şi acum la EURO, mai ales că-l ştiu şi pe Radu Drăguşin. Pariez că sută la sută ieşim din grupe”, declara Caius Covrig pentru AntenaSport.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:22

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

17:19

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie

17:13

„Trebuie să mai aducem jucători!” Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

16:55

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

16:50

„Am vorbit cu nea Gigi!” Mihai Pintilii a spus totul despre plecarea de la FCSB: „Poate e mai bine aşa!”

16:38

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și