Închide meniul

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner, aşteptaţi să domine tenisul mondial în următorii 20 de ani: „La fel ca Roger, Rafa şi Nole”

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2024, 15:20

Reclamă
Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner, aşteptaţi să domine tenisul mondial în următorii 20 de ani: „La fel ca Roger, Rafa şi Nole

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner, aşteptaţi să domine tenisul mondial în următorii 20 de ani

Carlos Alcaraz - Profimedia Images

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner pot domina tenisul mondial în următorii 20 de ani, la fel cum au făcut-o Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic în ultimele două decenii, în care au câştigat 66 de turnee de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz şi Sinner şi-au împărţit în 2024 titlurile majore. Spaniolul s-a impus la Roland Garros şi Wimbledon, în timp ce italianul e campion la Australian Open şi US Open.

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner, aşteptaţi să domine tenisul mondial în următorii 20 de ani

„Sunt încă foarte tineri, Sinner şi Carlos. E clar că sunt foarte buni, am hotărât deja că vor fi printre cei mai buni în următorii 20 de ani, la fel cum au fost Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

Multe lucruri se pot întâmpla, nu e uşor să menţii acelaşi nivel pentru atâţia ani. E greu să împartă turneele de Grand Slam aşa cum au făcut-o în acest an. Noi jucător pot să apară. Nu cred că viitorul le va aparţine doar lor, dar ei vor fi acolo sus pentru mulţi ani”, a spus Carreno Busta, pentru Punto de Break.

Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul din tenis

Toni Nadal a fost întrebat cine este GOAT-ul din tenis, între cei trei mari care au dominat ultimele decenii, Rafael Nadal, Novak Djokovic şi Roger Federer.

Reclamă
Reclamă

Cel mai cunoscut unchi din tenisul mondial, care acum are o funcţie importantă la Academia Rafael Nadal, a admis că Nole este numărul 1, cifrele fiind de partea super-campionului sârb. Toni a fost însă fascinat de jocul lui Roger Federer şi susţine că Nadal ar fi fost numărul 1 all time, dacă nu ar fi avut atâtea accidentări.

„Cel care a jucat cel mai bun tenis este Roger Federer. Cel mai bun este Novak Djokovic. El a câştigat cele mai multe trofee. Cine putea fi cel mai bun fără accidentări?

Nepotul meu, Rafa, dar el a suferit prea multe accidentări. La final, cel mai bun este Djokovic, dar, în opinia mea, ce am văzut pe teren când juca Federer, nimeni nu a mai făcut aşa ceva!”, a spus Toni Nadal, citat de welovetennis.fr.

Reclamă

Statistica susţine analiza lui Toni, legată de accidentările lui Rafa: ibericul a ratat 18 turnee de Grand Slam. Ţinând cont că Nadal a câştigat unul din trei Grand Slam-uri la care a participat, el putea să mai aibă cel puţin 5 trofee, fără desele accidentări.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:44

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027: „Îmi doresc să câștigăm trofee!”

19:33

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

19:28

McLaren, decizie fermă în lupta pentru titlul mondial! Ce se va întâmpla începând cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

19:17

Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG! Campioana Franţei, obligată să-i plătească jucătorului o sumă fabuloasă

18:51

Victor Pițurcă, discurs dur despre viitorul lui Ianis Hagi la echipa națională: „Nu poate fi convocat!”

18:43

„Edi Iordănescu a reuşit şi fără el!” Victor Piţurcă, verdict după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și