Închide meniul

„Trebuie să mai aducem jucători!” Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 17:13

Reclamă
„Trebuie să mai aducem jucători! Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo - Unirea Slobozia!

Zeljko Kopic / Profimedia

Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia! Tehnicianul nu s-a ferit de cuivnte, la conferința de presă premergătoare duelului din etapa a 9-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Unirea Slobozia se va juca vineri, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

La conferința de presă, Zeljko Kopic a transmis faptul că Dinamo mai are nevoie de o serie de transferuri, pentru a avea un lot competitiv.

„Încă mai așteptăm transferuri, ne mai trebuie 2-3 jucători. Încă nu am semnat, dar trebuie să facem acest lucru. Nu am semnat, dar am discutat despre asta.

L-am adus pe Patrick Olsen, este un jucător foarte bun, cu personalitate, e important că l-am adus, dar trebuie să mai aducem 2-3 jucători în continuare”, a spus Zeljko Kopic.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Kopic a vorbit și despre starea lui Dennis Politic și a transmis că speră să se poată baza pe atacant la duelul cu Oțelul Galați.

„Politic sper să fie gata pentru meciul cu Oțelul, nu pot spune 100%, mă aștept ca el și Petru să fie la antrenamente începând de luni”, a mai spus tehnicianul.

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo!

Andrei Nicolescu a făcut dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Oficialul echipei antrenate de Zeljko Kopic a vorbit deschis despre ultimele 2 achiziții ale clubului.

Reclamă

Este vorba despre Alberto Soro Alvarez, în vârstă de 25 de ani, care joacă pe poziția de extremă dreapta, și de Patrick Olsen, în vârstă de 30 de ani, care joacă pe postul de mijlocaș central.

Nicolescu a dat de înțeles că, dintre cei doi, momentan, doar Olsen și-ar putea face apariția în „primul 11” al echipei antrenate de Zeljko Kopic.

Oficialul „câinilor” a transmis că Alberto Soro nu se află, în momentul de față, la un nivel care i-ar permite să fie titular, însă a transmis faptul că acesta este un jucător de calitate.

„Lui Soro îi trebuie ritm de joc. Are calitate foarte multă. Probabil se aștepta ca liga din România să fie boemă. Și-a dat seama de intensitate. Are calitate multă, îi trebuie ritm și atunci când vom avea nevoie de el, cred că ne va ajuta. Crește în același timp cu echipa.

Olsen e la un nivel foarte bun, a jucat o repriză în meciul amical cu Afumați (n.r. – 0-1), când am avut o echipă încropită și cu juniori. A jucat foarte bine o repriză, s-a integrat, se vede că știe să stea în teren, cunoaște spațiile, are o experiență foarte mare”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit gsp.ro.

Discursul lui Andrei Nicolescu vine în contextul în care Zeljko Kopic nu se va putea baza pe 6 jucători, la următorul meci, din cauza accidentărilor. Hakim Abdallah, Dennis Politic, Petru Neagu, Antonio Bordușanu, Josue Homawoo și Andrei Florescu sunt jucătorii care nu sunt apți pentru duelul cu Unirea Slobozia.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

19:44

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027: „Îmi doresc să câștigăm trofee!”

19:33

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

19:28

McLaren, decizie fermă în lupta pentru titlul mondial! Ce se va întâmpla începând cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

19:17

Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG! Campioana Franţei, obligată să-i plătească jucătorului o sumă fabuloasă

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și