Închide meniul

Ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor” în vestiar, după după victoria cu Lituania! Mesaj special pentru Mitriţă şi Alibec

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 18:05

Reclamă
Ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor în vestiar, după după victoria cu Lituania! Mesaj special pentru Mitriţă şi Alibec

Ce le-a transmis Mircea Lucescu "tricolorilor" în vestiar, după după victoria cu Lituania

Mircea Lucescu şi Alexandru Mitriţă/ Profimedia

S-a aflat ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor” în vestiar, imediat după victoria cu Lituania. Selecţionerul a avut un mesaj special pentru Denis Alibec şi Alexandru Mitriţă, care au colaborat perfect la golul trei al naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a debutat cu două victorii clare în noua ediţie de Liga Naţiunilor. „Tricolorii” au învins Kosovo şi Lituania şi sunt pe primul loc în grupă.

Ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor” în vestiar, după după victoria cu Lituania

Mircea Lucescu l-a felicitat în mod special pe Alexandru Mitriţă, pentru golul marcat pe finalul partidei cu Lituania. Selecţionerul a remarcat şi evoluţia lui Denis Alibec, care a pasat la golul reuşit de mijlocaşul Universităţii Craiova.

Totodată, după meciul din Ghencea, selecţionerul i-a îndemnat pe „tricolori” să se lupte pentru un loc de titular la echipele lor de club, în vederea meciurilor din luna octombrie.

„De data asta, jucătorii care au intrat au salvat meciul şi îi felicit. Bravo tuturor pentru că nu aţi cedat niciun moment. Pentru că într-un joc ca ăsta, cu astfel de jucători, puteaţi să cedaţi. Puteaţi să cedaţi fizic şi noi să pierdem meciul. N-aţi cedat, cu mijloacele pe care le-aţi avut, cu calităţile voastre fizice inferioare lor, aţi făcut faţă. V-aţi bătut, v-aţi sacrificat. Pentru mine este extraordinară această ultimă parte a jocului în care v-am văzut că nu acceptaţi să nu schimbăm rezultatul. Şi ăsta e lucrul cel mai important într-o competiţie. Să nu acceptaţi înfrângerea, pentru că înfrângerea doarte tare. Să nu o acceptaţi niciodată. Aţi avut un final de meci electrizant, foarte bun.

Reclamă
Reclamă

Vă felicit încă o dată pe toţi, pe Mitriţă în mod deosebit pentru că aştepta şi el să vină să marcheze. Vedeţi ce înseamnă jucătorii de rezervă atunci când sunt pregătiţi şi dau un ajutor celorlalţi. Au intrat foarte bine şi acelaşi lucru se întâmplă cu toţi care sunt aici. Toţi sunteţi componenţii echipei naţionale, toţi sunteţi titulari. Sigur, eu sunt obligat de regulament să am 11 jucători şi alţi cinci pe care să-i bag. Important e ce trebuie să facă.

Bravo şi ţie, Alibec! Ai intrat foarte bine şi sprintul, şi pasa de la golul trei au fost cu totul deosebite. Nu vă nominalizez pe toţi, pentru că toţi meritaţi felicitări. Vă îmbrăţişez cu drag. Duceţi-vă la cluburi, încercaţi să fiţi titulari acolo, să jucaţi permanent, ca atunci când venim aici să nu avem probleme la intervalul acesta de trei zile să jucăm. Vă felicit încă o dată! 3-1 este extraordinar!

Ne vedem la următoarea întâlnire, în octombrie o să ţinem legătura. Vă doresc să fiţi sănătoşi, în primul rând”, a transmis Mircea Lucescu, conform FRF TV.

Reclamă

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională, a fost dezvăluit de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

”Trebuie să ținem cont că domnul Lucescu nu cunoaște jucătorii așa cum îi cunoștea Edi Iordănescu. Întotdeauna a spus că trebuie să avem 18-20 de jucători de valori apropiate, astfel încât să poată să facă schimbări multe.

Ce știu e că și-ar dori foarte tare e ca jucătorii care vin de pe bancă să fie foarte tineri. La sfârșitul meciului cu Kosovo am avut o discuție și mi-a zis ‘acum, la scorul ăsta, de 3-0, era exact momentul să intre niște jucători tineri, doar că deocamdată nu îi avem’”, a spus Andrei Vochin la digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

21:42

„Dacă el e dinozaur, eu ce mai sunt?” Cristi Săpunaru, mesaj savuros despre Dan Nistor, înaintea confruntării cu U Cluj

21:39

CS Dinamo – Fredericia HK 37-28! Campioana României, debut excelent în grupa A din EHF Champions League!

21:25

VideoMagdalena Rusu a venit alături de mama ei la Cotroceni, unde a fost decorată de Klaus Iohannis: „Am trăit s-o văd şi pe asta!”

20:58

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și