Închide meniul

Victor Pițurcă, discurs dur despre viitorul lui Ianis Hagi la echipa națională: „Nu poate fi convocat!”

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 18:51

Reclamă
Victor Pițurcă, discurs dur despre viitorul lui Ianis Hagi la echipa națională: „Nu poate fi convocat!

Victor Pițurcă, verdict dur despre viitorul lui Ianis Hagi la echipa națională

Profimedia

Victor Pițurcă, a venit cu un discurs dur despre viitorul lui Ianis Hagi la echipa națională. Fostul selecționer al României a vorbit despre situația „Prințului” și nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Ianis Hagi nu mai joacă pentru Rangers, chiar dacă a declarat că își dorește să dea totul pentru formația de pe Ibrox Stadium. Astfel, o posibilă convocare la următoarele acțiuni ale primei reprezentative a ridicat multe semne de întrebare.

Victor Pițurcă, discurs dur despre viitorul lui Ianis Hagi la echipa națională

În opinia lui Victor Pițurcă, Mircea Lucescu nu ar trebui să se mai bazeze pe Ianis Hagi, în situația în care fiul lui Gică Hagi nu își va recăpăta statutul de titular la Rangers.

„(n.r. despre Ianis Hagi) Dacă nu joacă, nu poate fi convocat! E un jucător care vine la echipa națională și care face o fază două…”, a spus Victor Pițurcă, la digisport.ro.

De asemenea, Victor Pițurcă a vorbit și despre lovitura de la 11 metri obținută de Ianis Hagi, în meciul cu Lituania. Acesta este de părere că penalty-ul nu ar fi trebuit să fie acordat.

Reclamă
Reclamă

„Penalty-ul din meciul cu Lituania nici la Liga a 5-a nu se dădea! El a căzut după! Vede oricine asta”, a mai spus fostul selecționer al echipei naționale.

Victor Piţurcă, verdict după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Victor Piţurcă a transmis că deşi Alexandru Mitriţă merita să fie convocat la echipa naţională, Edi Iordănescu a avut rezultate remarcabile şi fără mijlocaşul oltenilor în lot. Fostul selecţioner susţine că Mitriţă este, însă, un jucător extrem de important.

Totodată, Piţurcă a oferit declaraţii şi despre George Puşcaş, fiind de părere că atacantul nu merită toate criticile pe care le-a primit de-a lungul timpului.

Reclamă

„Dacă eu cred într-un jucător, sigur că îl convoc, indiferent de ce s-a întâmplat. Dacă are niște chestii ieșite din comun, pe care le-ar fi avut și cu un antrenor, nu l-aș fi luat.

Din punctul meu de vedere, am mai vorbit de el, Mitriță merita să fie la echipa națională, la cum a jucat. Meciurile bune de la Craiova au fost câștigate datorită lui. Ar fi meritat să fie, dar asta a fost, Edi Iordănescu a reușit și fără el.

(n.r. despre Pușcaș) Nu sunt sigur de aceste lucruri, dacă nu citesc nu cred! Eu nu cred până nu văd. Pușcaș este un jucător de echipă, un luptător.

S-a comportat foarte urât publicul cu el, o anumită parte a presei, foarte urât. El a suferit, cred eu. Pușcaș, chiar dacă nu are realizări, luptă în teren. Trebuie să ai grijă de astfel de jucători.

Și Mitriță, echipa națională are nevoie de el. Ai nevoie de jucători valoroși care să fie în anturajul echipei naționale și care să joace”, a declarat Victor Piţurcă, conform digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

21:42

„Dacă el e dinozaur, eu ce mai sunt?” Cristi Săpunaru, mesaj savuros despre Dan Nistor, înaintea confruntării cu U Cluj

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și