Închide meniul

„Edi Iordănescu a reuşit şi fără el!” Victor Piţurcă, verdict după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 18:43

Reclamă
„Edi Iordănescu a reuşit şi fără el! Victor Piţurcă, verdict după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Victor Piţurcă, verdict după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Victor Piţurcă şi Alexandru Mitriţă/ Colaj Profimedia

Victor Piţurcă a oferit un verdict, după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională. Fostul selecţioner a transmis că mijlocaşul Universităţii Craiova merită să fie convocat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a revenit la echipa naţională, după o pauză de aproape doi ani. Acesta a reuşit să marcheze un gol, pe finalul partidei cu Lituania.

Victor Piţurcă, verdict după revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Victor Piţurcă a transmis că deşi Alexandru Mitriţă merita să fie convocat la echipa naţională, Edi Iordănescu a avut rezultate remarcabile şi fără mijlocaşul oltenilor în lot. Fostul selecţioner susţine că Mitriţă este, însă, un jucător extrem de important.

Totodată, Piţurcă a oferit declaraţii şi despre George Puşcaş, fiind de părere că atacantul nu merită toate criticile pe care le-a primit de-a lungul timpului.

„Dacă eu cred într-un jucător, sigur că îl convoc, indiferent de ce s-a întâmplat. Dacă are niște chestii ieșite din comun, pe care le-ar fi avut și cu un antrenor, nu l-aș fi luat.

Reclamă
Reclamă

Din punctul meu de vedere, am mai vorbit de el, Mitriță merita să fie la echipa națională, la cum a jucat. Meciurile bune de la Craiova au fost câștigate datorită lui. Ar fi meritat să fie, dar asta a fost, Edi Iordănescu a reușit și fără el.

(n.r. despre Pușcaș) Nu sunt sigur de aceste lucruri, dacă nu citesc nu cred! Eu nu cred până nu văd. Pușcaș este un jucător de echipă, un luptător.

S-a comportat foarte urât publicul cu el, o anumită parte a presei, foarte urât. El a suferit, cred eu. Pușcaș, chiar dacă nu are realizări, luptă în teren. Trebuie să ai grijă de astfel de jucători.

Reclamă

Și Mitriță, echipa națională are nevoie de el. Ai nevoie de jucători valoroși care să fie în anturajul echipei naționale și care să joace”, a declarat Victor Piţurcă, conform digisport.ro.

Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1

Alex Mitriţă a avut un mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1. Mitriţă a ironizat modul în care s-a discutat despre el.

Aveam nevoie de această victorie, să facem 6 puncte, să fim primii în clasament. Am muncit pentru această victorie, pe un teren greu.

Sunt bucuros că m-am întors la echipa naţională şi sunt bucuros că am marcat şi am câştigat.

(n.r.: Ai fugit direct la nea Mircea. Ce ai discutat cu el şi ce a însemnat convocarea aceasta pentru tine?) A discutat foarte multe cu mine, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. A avut încredere în mine, chiar dacă în aceşti doi ani de zile s-au vorbit foarte multe despre mine, despre bad boy-ul din mine, cum se zicea pe la televizor.

(n.r. E un început de drum spre Mondial?) Cu siguranţă va fi un vis, cum a fost şi EURO pentru mine. Trebuie să muncim, să luăm fiecare meci în parte. Aţi văzut că şi în această seară nu a fost un meci uşor, a fost un meci greu. Suntem bucuroşi că am câştigat.

Pentru noi este o onoare (n.r.: să fie antrenat de Mircea Lucescu). Mai ales pentru mine, că am lucrat şi cu domnul Răzvan Lucescu, şi acum cu nea Mircea. Am putut lucra cu amândoi şi sunt foarte mândru de acest lucru”, a declarat Alex Mitriţă în exclusivitate pentru AntenaSport după România – Lituania 3-1.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

19:44

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027: „Îmi doresc să câștigăm trofee!”

19:33

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

19:28

McLaren, decizie fermă în lupta pentru titlul mondial! Ce se va întâmpla începând cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

19:17

Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG! Campioana Franţei, obligată să-i plătească jucătorului o sumă fabuloasă

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și