Închide meniul

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 20:21

Reclamă
Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea!

Victor Piţurcă / Hepta

Victor Pițurcă a dezvăluit că nu are încredere în Daniel Bîrligea! Fostul selecționer al echipei naționale a vorbit deschis despre noul atacant de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a fost achiziționat de Gigi Becali, în această perioadă de mercato, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro, de la CFR Cluj.

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea!

Victor Pițurcă este de părere că Becali nu ar fi trebuit să plătească o asemenea sumă pentru transferul lui Bîrligea.

Fostul selecționer al echipei naționale a dezvăluit că, în opinia sa, Daniel Bîrligea este un atacant de „valoare medie” și că acestuia îi va fi greu să se impună la FCSB.

„Au plătit 2,5 milioane pe Bîrligea? Au greșit! Nu e jucător de 2,5 milioane! E jucător de 500.000-600.000!

Reclamă
Reclamă

El nu a demonstrat! Un jucător pe care plătești banii ăștia trebuie să fie titular la echipa națională și să marcheze.

Eu am fost atacant, și el este! Bîrligea este de valoare medie. Aleargă, are viteză, dar jocul.. e mai dificil, din punct de vedere tehnic.

Bîrligea poate, cine știe, rupe gura târgului la FCSB. Nu prea se potrivește totuși acolo. FCSB cu orice echipă joacă, atacă. Densitatea este mare în careul advers, iar Bîrligea nu este un jucător care să vină și să combine. Va fi greu”, a spus Victor Pițurcă, la digisport.ro.

Reclamă

Raul Rusescu a făcut topul transferurilor din Liga 1 din această vară!

Raul Rusescu a făcut topul transferurilor din Liga 1 din această vară! Pe primul loc se află revenirea lui Alex Cicâldău la Universitatea Craiova.

Rusescu a clasat transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB pe locul 2 în topul mutărilor din acest mercato de vară.

„N’Jie e un jucător bun, așteptăm să vedem nivelul exact la care este acum, probabil va profita de perioada de două săptămâni sau cât durează până îi vine permisul de muncă. Îl punem pe locul 10, e ultimul transfer perfectat, nu l-am văzut încă, dar cariera lui îl recomandă ca fiind un fotbalist important.

Apoi, în ordine inversă – Christensen, Ștefănescu, Alibec, Florin Tănase, Grameni. Pe 4 îl pun pe Cîrjan.

Cred eu că vor fi la același nivel ca importanță Louis Munteanu, Bîrligea și Cicâldău. Pe locul 3 îl pun pe Louis Munteanu. Deși îmi place la nebunie, e un jucător foarte bun, de viitor, cred că el nu va fi decisiv în sistemul CFR-ului. Pe Bîrligea îl clasez pe locul doi, iar pe Cicâldău pe prima poziție, cred că o va duce pe Craiova de pe locul 4, cum o vedeam la startul stagiunii, până pe locul 2. Îmi place mult de tot Cicâldău! Craiova a făcut o mutare inspirată”, a spus Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!”

23:19

Un fost selecționer, verdict dur după ce Cristina Neagu și-a anunțat retragerea: „Nu e cea mai bună jucătoare din istoria țării”

23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Rangers a decis suma cu care e de acord să îl vândă pe Ianis Hagi! Problema uriaşă cu care se confruntă fiul lui Gică Hagi
Citește și