Închide meniul
Video

Adelina Chivu revine în televiziune, după 16 ani de pauză! Soțul Cristi Chivu i-a dat vestea cea mare: „De la el am aflat!”

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 20:30

Reclamă

Adelina Chivu revine în televiziune, după 16 ani de pauză

Adelina Chivu/ AntenaSport

Adelina Chivu revine în televiziune, după 16 ani de pauză, timp în care s-a dedicat familiei. Soțul Cristi Chivu i-a dat vestea cea mare! Și el ar face senzație cu vocea la X Factor, show-ul de la Antena 1 care va fi prezentat de Adelina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adelina Chivu va prezenta X Factor alaturi de Mihai Morar. Cristi Chivu e cel mai fericit că soţia lui revine în televiziune, tot la Antena 1.

Adelina Chivu revine în televiziune, după 16 ani de pauză

„Eu de la el am aflat. El a aflat înaintea mea, pentru că eram undeva la mare, şi el a zis ‘Spune-le că vine’. Eu, când m-am întors, deja era totul bătut în cuie”, a spus Adelina Chivu.

Caravana X Factor va ajunge vineri la Cluj, în căutarea noilor talente din muzica. Şi Chivu ar putea face senzaţie cu vocea la X Factor.

„Cristi cântă foarte des, lui îi și place cum cântă el (n.r. râde). (N.r. Poate-l aduci acum, să vedem ce zice juriul de el?) Da, să vedem dacă are curaj, îi oferim ocazia”, a mai spus Adelina Chivu.

Reclamă
Reclamă

Chivu îşi invita soţia la dans de fiecare dată pe melodia favorită.

„Amândoi ne ridicăm să dansăm pe melodia de la Depeche Mode (n.r. fredonează ‘All I ever wanted)”, a declarat Adelina Chivu.

Ultimul român care a câştigat trofeul Champions League se distreză cu cele două fete ale sale în aşteptarea unei oferte. Cu Inter Primavera a luat Chivu titlul ca antrenor.

Reclamă

Că va fi România, că va fi Italia, sau China, noi îl vom susține. Era destul de obosit. Își dorea foarte mult să petreacă el timp singur cu fetele, acasă, și să își facă de cap” a mai spus Adelina Chivu.

Adelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România

Adelina Chivu i se alătură lui Mihai Morar şi împreună cei doi vor prezenta cel mai nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor. Fosta prezentatoare Antena şi soţia fostului căpitan al României, Cristi Chivu, Adelina revine în peisajul media după o pauză de 16 ani în care şi-a dedicat timpul familiei.

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume. X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc. Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei.

Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească. Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!”, dezvăluie Adelina Chivu.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!”

23:19

Un fost selecționer, verdict dur după ce Cristina Neagu și-a anunțat retragerea: „Nu e cea mai bună jucătoare din istoria țării”

23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:49

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Rangers a decis suma cu care e de acord să îl vândă pe Ianis Hagi! Problema uriaşă cu care se confruntă fiul lui Gică Hagi
Citește și