Închide meniul

Adrian Mititelu, pregătit să dea marea lovitură cu FCU Craiova: „Va fi la nivelul lui Mitriţă. Abia aştept”

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2024, 10:00

Reclamă
Adrian Mititelu, pregătit să dea marea lovitură cu FCU Craiova: „Va fi la nivelul lui Mitriţă. Abia aştept

Adrian Mititelu, pregătit să dea marea lovitură cu FCU Craiova: "Va fi la nivelul lui Mitriţă. Abia aştept"

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Adrian Mititelu este pregătit să dea marea lovitură. FCU Craiova s-a impus în meciul de pe teren propriu cu Unirea Ungheni, scor 2-0, în liga secundă. Pentru echipa lui Adrian Mititelu au marcat Claudiu Bălan şi Nestorly Lumbu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma retrogradării, mai mulţi jucători importanţi de la FCU Craiova au plecat de la echipă, precum Juan Bauza, Yassine Bahassa sau William Baeten.

Adrian Mititelu, pregătit să dea marea lovitură cu FCU Craiova: „Va fi la nivelul lui Mitriţă. Abia aştept”

Cu toate acestea, patronul celor de la FCU Craiova este convins că Moses Abbey, mijlocaşul ofensiv ajuns recent la echipă, va ajunge la nivelul lui Mitriţă în cel mult doi ani de zile:

„Ați văzut, îl avem și noi pe Abbey. Abbey este un Mitriță, dar un Mitriță turbo. Are 22 de ani. Într-un an, doi va fi la nivelul lui Mitriță. Maxim doi ani!

Cui nu-i place de Mitriță? E super fotbalist. Fără Mitriță, CS U ar fi o altă echipă, cum și echipa asta a noastră e alta fără Bauza și Bahassa. Când lipsesc doi jucători, se schimbă și jocul, dar cred că avem câțiva jucători care pot fi soluții pentru viitor. Sper să ajungem la anul în Liga 1 cu 4-5 jucători noi care să încânte fotbalul din România.

Reclamă
Reclamă

De abia aștept anul viitor! Când mă gândesc la Liga 1, mă gândesc la meciul cu ei (n.r – cu Universitatea Craiova). Până anul viitor trebuie să facem o echipă puternică pentru a le putea face față. Ei acum sunt foarte puternici. Mitriță e în formă, Cicâldău s-a întors”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

OFICIAL | Un nou transfer pentru Adrian Mititelu! Jucătorul care a fost prezentat la FCU Craiova

Un nou transfer pentru Adrian Mititelu! FCU Craiova l-a prezentat oficial pe Modou Diagne (30 de ani), jucător senegalez care poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv.

Modou Diagne e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 300.000 de euro. El vine ca jucător liber de contract la formaţia lui Adrian Mititelu.

Reclamă

”Bine ai venit, Modou Diagne! Modou Diagne a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani cu FCU 1948.

Jucătorul cu dublă cetățenie, senegaleză și franceză, poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și mijlocaș central defensiv. Modou are 30 de ani, 1.88m înălțime și este jucător de picior drept.

În trecut, Modou Diagne a evoluat pentru echipele AS Nancy (Franța), R Charleroi SC (Belgia), Olympiakos Nicosia (Cipru), Al-Khor SC (Qatar) și Pirin Blagoevgrad (Bulgaria).

Mult succes, Modou! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948”, a transmis FCU Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:21

FCSB, anunţ despre pachetele pentru meciurile din Europa League! Când se vor pune în vânzare şi costă

14:46

VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot

14:45

FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni

14:31

„E zero!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: „Un avatar al lui Şucu”

13:57

„E frânt!” FCSB are emoţii înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu ştiu cât îl afectează”

13:57

Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Programul zilei de luni

1 VIDEOPrimul antrenament al Marelui Premiu al Azerbaidjanului a fost în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid pilot 2 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România
Citește și