Închide meniul

Italienii au anunţat cum pot pleca Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma: „Este singura posibilitate”

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2024, 11:19

Reclamă
Italienii au anunţat cum pot pleca Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma: „Este singura posibilitate

Italienii au anunţat cum pot pleca Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma: "Este singura posibilitate"

Valentin Mihăilă şi Dennis Man / Profimedia

Italienii au anunţat cum pot pleca Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma. Man are un început foarte bun de sezon, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a înscris două goluri în primele trei etape din Seria A, în remiza cu Fiorentina şi în victoria cu AC Milan, Dennis Man a marcat şi în succesul României din Kosovo, scor 3-0, când a deschis scorul.

Italienii au anunţat cum pot pleca Dennis Man şi Valentin Mihăilă de la Parma: „Este singura posibilitate”

Valentin Mihăilă a avut şi el un început bun de sezon, chiar dacă nu s-a lipit de gol. El a spart gheaţa în victoria României cu Lituania.

Presa din Italia scrie că cei doi internaţionali români nu sunt de vânzare, iar singura modalitate prin care cei doi pot pleca de la Parma este ca echipa să primească oferte de nerefuzat:

„Se vorbește mult despre Dennis Man în această perioadă. Vedeta Parmei a strălucit și pentru naționala României cu un gol în partida Kosovo – România, confirmând startul foarte bun de sezon.

Reclamă
Reclamă

A marcat două goluri în primele trei etape, un start nemaiîntâlnit, iar după ce și-a prelungit contractul cu Parma până în 2027 mai multe echipe au pus ochii pe el. În România se vorbește inclusiv despre un transfer pentru 75 de milioane de euro, în doi ani.

Totuși, din punctul de vedere al Parmei, cei doi jucători români (n.r – Man și Mihăilă) nu sunt de vânzare. Singura posibilitate de a pleca este în cazul în care vor apărea oferte uluitoare”, au scris jurnaliştii de la parmatoday.it.

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A

Internaţionalul român de 26 de ani are un început fantastic de sezon, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională. Pentru prestaţiile sale foarte bune din debutul sezonului din Serie A, internaţionalul român a fost desemnat jucătorul lunii august de către Asociaţia Fotbaliştilor din Italia:

Reclamă

„Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B , de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina.

Așadar, deși aproape că își făcea debutul în Serie A, după o jumătate de sezon în 2021, existau destule așteptări despre el și despre ce putea face.

O așteptare la care Man a răspuns: în august a fost unul dintre cei mai interesanți jucători de urmărit și, pentru fundașii laterali, unul dintre cel mai greu de strâns, așa cum au demonstrat cele 2 goluri în 3 meciuri și fotbalistul a primit premiul de jucătorul lunii august , primul pentru el.

Datorită talentului său, desigur, dar și contextului pe care Fabio Pecchia l-a construit în jurul lui. Parma a început foarte bine, capabilă să remizeze cu Fiorentina, să conducă lung meciul acasă la Napoli și, mai ales, să învingă Milan pe Tardini. Parma este o echipă compactă, care se apără cu ordine și intensitate și apoi atacă în teren deschis, situație în care Man excelează”, a anunţat Asociaţia Fotbaliştilor din Italia.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:57

LIVE VIDEOA doua se sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului este în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid în FP1

15:21

FCSB, anunţ despre pachetele pentru meciurile din Europa League! Când se vor pune în vânzare şi costă

14:46

VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot

14:45

FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni

14:31

„E zero!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: „Un avatar al lui Şucu”

13:57

„E frânt!” FCSB are emoţii înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu ştiu cât îl afectează”

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 5 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și