Închide meniul

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A! Performanţă incredibilă a românului: „Excelează”

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 16:50

Reclamă
Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A! Performanţă incredibilă a românului: „Excelează

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A! Performanţă incredibilă a românului: "Excelează"

Dennis Man, în timpul meciului Napoli - Parma / Profimedia

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A. Internaţionalul român de 26 de ani are un început fantastic de sezon, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a marcat în primele două etape din Serie A, în remiza cu Fiorentina şi în victoria cu AC Milan a celor de la Parma, dar şi în victoria României din Kosovo, scor 3-0, când a deschis scorul după o fază superbă.

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A: „O aşteptare la care a răspuns”

Pentru prestaţiile sale foarte bune din debutul sezonului din Serie A, internaţionalul român a fost desemnat jucătorul lunii august de către Asociaţia Fotbaliştilor din Italia:

„Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B , de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina.

Așadar, deși aproape că își făcea debutul în Serie A, după o jumătate de sezon în 2021, existau destule așteptări despre el și despre ce putea face.

Reclamă
Reclamă

O așteptare la care Man a răspuns: în august a fost unul dintre cei mai interesanți jucători de urmărit și, pentru fundașii laterali, unul dintre cel mai greu de strâns, așa cum au demonstrat cele 2 goluri în 3 meciuri și fotbalistul a primit premiul de jucătorul lunii august , primul pentru el.

Datorită talentului său, desigur, dar și contextului pe care Fabio Pecchia l-a construit în jurul lui. Parma a început foarte bine, capabilă să remizeze cu Fiorentina, să conducă lung meciul acasă la Napoli și, mai ales, să învingă Milan pe Tardini. Parma este o echipă compactă, care se apără cu ordine și intensitate și apoi atacă în teren deschis, situație în care Man excelează”, a anunţat Asociaţia Fotbaliştilor din Italia.

Dennis Man, golul lunii august la Parma! Fanii au votat reuşita internaţionalului român

Dennis Man a marcat golul lunii august la Parma. Reveniţi în Serie A, „cruciaţii” au avut parte de un început bun de sezon. În primele trei etape au obţinut patru puncte, după remiza cu Fiorentina şi victoria cu AC Milan.

Reclamă

În meciul cu Napoli, din ultima etapă de campionat, Parma a pierdut în mod dramatic duelul de pe Stadio Diego Armando Maradona.

În total, în cele trei meciuri din luna august, Parma a marcat patru goluri. Golul lui Dennis Man din meciul cu Fiorentina din prima etapă a noului sezon din Serie A a fost desemnat golul lunii august pentru Parma.

Internaţionalul român, cotat la 10 milioane de euro, a marcat deja două goluri în acest sezon din Serie A. Pe lângă reuşita din meciul cu Fiorentina, el a înscris şi în duelul de pe teren propriu cu AC Milan, câştigat de Parma cu 2-1.

Dennis Man a marcat şi în tricoul României. În primul meci din noua ediţie din Nations League, Dennis Man a deschis scorul în Kosovo, în duelul câştigat de România cu 3-0.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:52

Emil Săndoi revine în Liga 1! Echipa cu care semnează fostul selecţioner al naţionalei U21

18:45

LIVE TEXTFinlanda U21 – România U21 1-0. Meci important pentru „tricolorii” lui Daniel Pancu în drumul spre EURO 2025

18:44

Conor McGregor revine în UFC! Anunţul făcut de Dana White: „Este înfometat”

18:22

Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: „Avem mare încredere în el”

18:16

Reacţia presei din Ucraina după ce România a învins Lituania cu două goluri marcate în ultimele minute! Remarca despre Lucescu

17:35

„Nu mai dormeam noaptea!” Jannik Sinner a vorbit despre calvarul provocat de scandalul de dopaj: „Nu mai eram acelaşi”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și