Închide meniul

Dezvăluirea lui Croitoru despre Sekou Sidibe, după ce jucătorul a ratat transferul la FCSB şi s-a întors cu trenul la Craiova!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 septembrie 2024, 11:33

Reclamă
Dezvăluirea lui Croitoru despre Sekou Sidibe, după ce jucătorul a ratat transferul la FCSB şi s-a întors cu trenul la Craiova!

Dezvăluirea lui Croitoru despre Sekou Sidibe, după ce jucătorul a ratat transferul la FCSB

Sekou Sidibe, într-un meci contra FCSB-ului / Hepta

Dezvăluirea lui Marius Croitoru despre Sekou Sidibe a fost făcută de antrenorul lui FCU Craiova după victoria oltenilor, cu 2-0, în meciul cu Unirea Ungheni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a subliniat că Sidibe nu a fost afectat de faptul că nu a mai ajuns la FCSB.

Dezvăluirea lui Croitoru despre Sekou Sidibe, după ce jucătorul a ratat transferul la FCSB şi s-a întors cu trenul la Craiova!

”Am discutat cu Sekou Sidibe, era foarte bine, pe el nu l-a afectat ratarea transferului la FCSB. Este un băiat care știe ce vrea. Dacă se înțelegea cu cei de la FCSB, clar rămânea acolo.

Din punctul meu de vedere, sunt bucuros că a rămas Sidibe pentru că este un jucător important pentru mine și pentru echipă. În cazul în care mergea la FCSB, eram fericit pentru el. Cu un ochi râdeam și cu celălalt lăcrimam”, a declarat Marius Croitoru după FCU Craiova – Ungheni 2-0.

FCU Craiova e pe locul 4 în Liga a 2-a, cu 11 puncte obţinute după 6 etape. Lider e Csikszereda, care are maximum de puncte după 5 etape disputate.

Reclamă
Reclamă

Echipa din Miercurea Ciuc a fost aproape de promovare sezonul trecut. Csikszereda a jucat barajul cu Dinamo, câştigat de „câini” cu scorul general de 2-0. Dennis Politic a marcat o „dublă” în meciul tur. În returul de la Miercurea Ciuc a fost 0-0.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali a dat detalii după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

Gigi Becali a dat detalii după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat. Gigi Becali a efectuat două transferuri la FCSB în pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Patronul campioanei i-a transferat pe Daniel Bîrligea şi pe Mihai Popescu.

Becali voia să îl aducă şi pe Sidibe, de la FCU Craiova, dar nu s-a înţeles cu jucătorul şi cu impresarul acestuia. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Sidibe i-a cerut mulţi bani. Mai mult, impresarul dorea şi el comision.

Reclamă

„Sidibe a venit cu pretenții la FCSB! El a vrut bani la semnătură, 12.000-14.000-15.000 (n.n. de euro). Impresarul a cerut și el comision. Nu sunt dezamăgit de faptul că a picat transferul lui Sidibe. Eu l-am dorit pe Sidibe ca să-l ajut pe Adrian Mititelu. Oricum, Sidibe nu avea loc pe listă”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Sekou Sidibe a fost surprins ulterior în Gara de Nord, luând trenul înapoi către Craiova.

Sidibe a evoluat în victoria lui FCU Craiova cu Unirea Ungheni. El a fost înlocuit în minutul 77 de către antrenorul Marius Croitoru. Andrei Dragu l-a schimbat pe Sidibe.

Marea lovitură a oltenilor lui Mititelu din acest mercato, Mihai Răduţ, a jucat şi el cu Unirea Ungheni. El a fost înlocuit tot în minutul 77 de către Croitoru, cu Moses Abbey.

În vârstă de 34 de ani, Mihai Răduţ a evoluat în trecut pentru echipa patronată de Gigi Becali. El e cotat acum la numai 100.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com. În afară de roş-albaştri, Răduţ a mai jucat la Pandurii, Astra Giurgiu, Lech Poznan, Aris Limassol sau Hatta Club, în Emiratele Arabe Unite. Cea mai ridicată cotă a lui Răduţ a fost 1.3 milioane de euro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:27

Arouca – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Campioana vrea să își continue seria perfectă în Liga Portugal

15:57

LIVE VIDEOA doua se sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului este în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid în FP1

15:21

FCSB, anunţ despre pachetele pentru meciurile din Europa League! Când se vor pune în vânzare şi costă

14:46

VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot

14:45

FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni

14:31

„E zero!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: „Un avatar al lui Şucu”

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 5 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și