Închide meniul

„E zero!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: „Un avatar al lui Şucu”

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2024, 14:31

Reclamă
„E zero! Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: „Un avatar al lui Şucu

Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: "Un avatar al lui Şucu"

Viorel Moldovan şi Marian Iancu / Colaj Profimedia & Hepta

Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Fostul patron al celor de la Poli Timişoara nu i-a menajat pe conducătorii Rapidului. De data aceasta, preşedintele giuleştenilor a fost luat la ţintă de Iancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan a venit la Rapid vara aceasta. El l-a înlocuit pe Daniel Niculae, cel care a ocupat poziţia de preşedinte în ultimii ani.

„E zero!” Marian Iancu l-a făcut praf pe Viorel Moldovan. Discurs dur la adresa conducerii Rapidului: „Un avatar al lui Şucu”

Marian Iancu a avut un discurs dur la adresa lui Viorel Moldovan şi susţine că acesta este doar un „avatar” al patronului Dan Şucu. Mai mult, Iancu a criticat şi politica de transferuri a celor de la Rapid:

„Dacă în primul an de la revenirea în Liga 1 am înțeles locul 8-9, locul 5 ne-a creat speranțe ulterior, dar a venit un loc 6 sub administrarea lui Angelescu, Niculae și, în special, a lui Șucu.

Începutul celui de-al treilea campionat a fost un dezastru sub conducerea directă a lui Șucu, care l-a îndepărtat pe Niculae și care l-a scos din linia întâi pe Angelescu. L-a adus pe Viorel Moldovan, am avut mari speranțe că se va impune, dar nu, e zero, pur și simplu. N-are niciun cuvânt de spus, e doar o imprimantă, un avatar al lui Șucu. Ce spune Șucu, aia scoate Moldovan. Ca să nu mai zic de ceilalți corporatiști care n-au nicio legătură. Cei care fac transferuri sunt niște no name-uri. Au făcut bani imediat și au lăsat obiectivele deoparte.

Reclamă
Reclamă

Ca să ajungi la obiective trebuie să investești. Asta e menirea ta de patron. Trebuie să investești un milion, două, trei, 10, 20. Ai atins obiectivul, după stai numai în obiectiv și aduci bani din competiția internă, din competiția europeană, iar după aia din transferuri. Niciodată nu vinzi valoare înainte să aduci valoare!”, a declarat Marian Iancu, la fanatik.ro.

„Nea Şucu, hai să îţi zic ceva” Victor Piţurcă l-a luat la ţintă pe patronul Rapidului: „Nu-s gratis lecţiile”

Victor Piţurcă este de părere că Dan Şucu, patronul Rapidului, mai are multe de învăţat din fotbal. De asemenea, fostul selecţioner al României este de părere că nord-irlandezul ar fi trebuit să rămână la Rapid până în iarnă, dacă Dan Şucu era un „patron puternic”:

„Dan Șucu e un om nou intrat în fotbal, ascultă stânga, dreapta, vrea să facă ceva deosebit, dar e greu. E foarte greu pentru el până învață ce înseamnă fotbalul. Îl va mai costa. Nu-s gratis lecțiile.

Reclamă

N-am înțeles de unde și până unde a adus el antrenor din Scoția, care habar nu are ce înseamnă fotbalul românesc. Chiar citeam declarațiile domnului Șucu, ‘să vedeți disciplină și antrenamente fizice’.

Nea Șucu, hai să-ți zic ceva! Antrenorii din Anglia și din Scoția au parte de jucători pregătiți din punct de vedere fizic, tactic. Acolo nu se omoară cu ei, vin o oră la antrenament și pleacă. La Rapid, ai jucători din nu știu câte părți, care trebuie pregătiți.

Lennon nu știa, mi-a părut rău de el, avea și el o carte de vizită. Vedeam cum se chinuie echipa. Domnul Șucu, dacă era un patron puternic, trebuia să-l țină până în iarnă”, a declarat Victor Piţurcă, la digisport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:28

Ghinion teribil pentru Boavista! Ambii portari s-au accidentat grav la acelaşi antrenament. Liga Portugal se vede în AntenaPLAY

18:12

România – China 1-0, la Cupa Davis | Cezar Crețu, prima reacție după ce a câștigat meciul cu Yunchaokete Bu

18:02

Antrenorul lui Rangers a vorbit despre Ianis Hagi! Ce a putut spune despre situația „Prințului”

17:57

Mesajul EHF, după ce Cristina Neagu a anunţat că se retrage: „Handbalul îşi va pierde unul din magicieni”

17:31

Cristiano Ronaldo a ajuns la 1 miliard de urmăritori pe rețelele de socializare: „Am scris istorie!”

17:14

Gică Hagi, răspuns dur pentru suporterii care „au luat foc” după plecările lui Grameni și Popescu: „Ne facem că nu știm”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și