Închide meniul

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2024, 9:27

Reclamă
Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani. Este vroba de fundaşul croat Dejan Lovren. Până să debuteze în tricoul campioanei Greciei, PAOK are derby tare cu Panathinaikos, duminică, de la 20:30, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul croat Dejan Lovren va semna un contract pe doi ani cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, după ce va efectua vizita medicală.

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK

Fundaşul internaţional croat (78 de selecţii) a fost plasat pe lista de transferuri de Olympique Lyon în această vară, dar nu şi-a găsit un club. Piaţa de transferuri din Grecia s-a închis în urmă cu mai mult de 24 de ore, dar PAOK ar trebui să obţină o scutire dovedind că a ajuns la un acord cu OL înainte de închiderea pieţei.PAOK Salonic ocupă locul 2 în campionatul Greciei, după 3 etape, scrie news.ro.

Dejan Lovren are o carieră impresionantă, fiind finalist de Cupă Mondială alături de naţionala sa, Croaţia, în 2018. Croatul a evoluat timp de şase sezoane la Liverpool, alături de care a cucerit titlul în Premier League şi trofeul de Champions League.

Lovren a plecat de pe Anfield în 2020, atunci când a fost transferat de Zenit. În Rusia a evoluat timp de două sezoane şi jumătate, fiind transferat de Lyon în iarna lui 2023, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Imagine rară cu Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis

O imagine rară cu Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis a fost făcută publică de campioana Greciei, pe contul oficial de X. Antrenorul lui PAOK apare alături de controversatul om de afaceri, cei doi fiind cu zâmbetul pe buze, în Halkidiki.

Grecii susţin că aceasta este prima întâlnire oficială dintre cei doi, Lucescu şi Savvidis, după cinci ani. Aceştia au vorbit despre transferuri, dar şi despre tactica pentru acest sezon, unul în care oboectivul rămâne titlul în Superliga Greciei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:10

VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35)

14:01

Victor Cornea şi Bogdan Pavel au pierdut meciul de dublu. România conduce China cu 2-1

13:43

„Aşa văd eu lucrurile” Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Asta e realitatea”

13:36

„Nu pot înţelege de ce Hagi a fost tratat oribil!” Scoţienii fac scut în jurul lui Ianis Hagi! Critici pentru antrenor

12:34

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului vor fi în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY (14:55)

12:27

Pep Guardiola se plânge de rivalele din Premier League: „Asta e sigur”. Ce a spus despre procesul lui Manchester City

1 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 2 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 3 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 4 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni 5 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României 6 Gigi Becali a auzit ce a declarat Victor Piţurcă şi a reacţionat imediat! Replică acidă a patronului FCSB-ului
Citește și