Închide meniul

Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”

Alex Masgras Publicat: 14 septembrie 2024, 10:58

Reclamă
Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul

Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: "Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul"

Jucătorii lui FCSB / Profimedia

Fostul jucător de la FCSB care este aproape de revenirea în Liga 1 este Rachid Bouhenna. Fundaşul de 33 de ani este liber de contract din această vară, după despărţirea de Poli Iaşi, echipă la care a evoluat jumătate de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La două luni de la despărţirea de echipa din Copou, Rachid Bouhenna este în continuare liber de contract, dar nu duce lipsă de oferte.

Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”

Rachid Bouhenna a dezvăluit că are oferte din România şi din Grecia. În ceea ce priveşte ţara noastră, el este ofertat de cluburi din primele două ligi.

Cu toate acestea, fotbalul nu este singura ocupaţie a fundaşului care a mai jucat la Sepsi şi CFR Cluj. Recent, el a început o afacere, dar vrea să continue şi cariera de fotbalist:

„Nu, nu m-am retras din fotbal. Nu încă. Este adevărat că am început propria mea afacere, dar vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul.

Reclamă
Reclamă

Sunt în discuţii cu anumite echipe din România şi Grecia. Ofertele sunt din Liga 1, dar şi din Liga 2. Aştept un proiect bun. De la Poli Iaşi am plecat pentru că am ajuns la finalul contractului. Ne-am atins obiectivul de a menţine echipa în Liga 1″, a declarat Rachid Bouhenna, potrivit sportpesurse.ro.

Mihai Popescu, dezvăluiri despre transferul la FCSB

Mihai Popescu a făcut dezvăluiri despre transferul la FCSB. Fundaşul a semnat cu campioana României în ultimele zile de mercato.

Mihai Popescu a spus că, la un moment dat, transferul său a intrat în impas. Actualul fundaş al campioanei a spus că negocierile cu Gigi Becali au fost scurte.

Reclamă

„Am ştiut despre acest transfer în vară, după am ştiut că a căzut la un moment dat sau a intrat în impas. Am fost surprins oarecum de revenirea ofertei şi, până la urma, mă bucur că s-a făcut acest transfer. Mă bucur că sunt aici şi sunt gata să dau drumul la treaba.

Negocierile au fost scurte. Am dicutat puţin cu domnul Becali şi, după ultimul meci, am venit la Bucureşti şi asta a fost. Cu nea Gigi mă ştiam oarecum, doar că n-am avut niciodată o discuţie faţă în faţă. Un om care ştie ce vrea, care vrea să facă performanţă în ţară şi în Europa. Mă bucur că s a gândit la mine„, a spus Mihai Popescu, conform orangesport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

VIDEOReacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului: „E circuitul meu preferat!”

16:00

VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

15:42

VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial

15:30

VIDEOBenfica – Santa Clara LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 22:30. Meciul zilei în Liga Portugal

15:10

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă: „Am înnebunit de tot! Astea trei săptămâni m-au doborât”

14:52

„Are mai mult de câştigat” Giovanni Becali a ales între Daniel Bîrligea şi Louis Munteanu! Marea dilemă a impresarului

1 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 2 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României 6 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni
Citește și