Închide meniul

„Nu pot înţelege de ce Hagi a fost tratat oribil!” Scoţienii fac scut în jurul lui Ianis Hagi! Critici pentru antrenor

Publicat: 14 septembrie 2024, 13:36

Reclamă
„Nu pot înţelege de ce Hagi a fost tratat oribil! Scoţienii fac scut în jurul lui Ianis Hagi! Critici pentru antrenor

Scoţienii fac scut în jurul lui Ianis Hagi! Critici pentru antrenor

Ianis Hagi, în timpul unui meci la echipa a doua a celor de la Rangers / Profimedia

Scoţienii fac scut în jurul lui Ianis Hagi şi au lansat o serie de critici pentru antrenorul Philippe Clement. Jurnaliştii scoţieni susţin că fanii îl vor pe Ianis la prima echipă pentru că au încredere că poate schimba jocul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are probleme mari la Rangers. Antrenorul scoţienilor pare de neînduplecat şi e hotărât să îl ţină pe român cât mai mult la echipa a doua, deşi fanii fac presiuni ca acesta să fie reprimit la prima echipă.

Scoţienii fac scut în jurul lui Ianis Hagi

„Pot să înțeleg de ce fanii lui Rangers pun tot felul de întrebări. Ei se uită la ce se întâmplă pe teren și nu pot înțelege de ce Hagi a fost tratat în felul acesta oribil. Fanii de la Rangers nu sunt naivi, ei se uită la ce au pe teren și știu că există toate șansele ca, dacă Hagi ar fi acolo, ar îmbunătăți jocul echipei„, au scris scoţienii.

Antrenorul lui Rangers a vorbit despre Ianis Hagi

Antrenorul lui Rangers a vorbit despre Ianis Hagi! Phelippe Clement a dat toate cărțile pe față, în cadrul unei conferințe de presă. Ianis Hagi nu a fost inclus în lotul primei echipe a celor de la Rangers și s-a aflat, în ultima perioadă, la echipa a 2-a. Chiar și așa, fiul lui Gică Hagi a fost convocat de Mircea Lucescu la națională, pentru acțiunea din luna septembrie.

Reclamă
Reclamă

Chiar și așa, Philippe Clement a declarat că situația lui Ianis Hagi nu s-a schimbat.

Antrenorul lui Rangers a declarat că nu are rost să discute despre român, având în vedere că reincluderea lui Ianis în lotul primei echipe nu este doar decizia sa.

„Am mai spus-o în trecut, situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea. Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Situația nu s-a schimbat în momentul de față și nu are sens să continuăm pe acest subiect”, a declarat Clement, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Ianis Hagi nu a fost inclus de Rangers nici pe lista de jucători eligibili pentru meciurile din grupa principală a UEFA Europa League. În cadrul competiției, scoțienii se vor duela cu Lyon, Olympiacos, Tottenham, Manchester United și FCSB, însă „Prințul” nu va juca în niciun duel.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Patricia Ţig, eliminată în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy! A fost învinsă de o jucătoare din Liechtenstein

18:05

Lovitură pentru FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Anunțul lui Elias Charalambous despre accidentări

17:59

LIVE VIDEOPAS Lamia – Kallithea se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Super Liga Greciei

17:49

Erling Haaland e de neoprit! Marchează pe bandă rulantă la Manchester City și a depășit recordul lui Wayne Rooney

17:43

„O vei susține pe FCSB în Europa League?” Marius Șumudică a dat răspunsul pe loc! Ce va face la meciul campioanei cu PAOK

17:28

Ce urmează pentru Ianis Hagi! Scoțienii au dat verdictul despre situația românului de la Rangers: „Nu e cale de întoarcere”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni
Citește și