Închide meniul

Marius Șumudică a dezvăluit ce se întâmplă cu Claudiu Petrila! Mesaj despre interesul din Israel: „Niște prostii!”

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 17:03

Reclamă
Marius Șumudică a dezvăluit ce se întâmplă cu Claudiu Petrila! Mesaj despre interesul din Israel: „Niște prostii!

Marius Șumudică a dezvăluit ce se întâmplă cu Claudiu Petrila!

Captură Antena Sport

Marius Șumudică a dezvăluit ce se întâmplă cu Claudiu Petrila! Antrenorul de la Rapid nu s-a ferit de cuvinte, în cadrul unei conferințe de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele zile a apărut o informație conform căreia Maccabi Haifa ar fi înaintat o ofertă oficială pentru transferul lui Claudiu Petrila, jucător legitimat la Rapid.

Marius Șumudică a dezvăluit ce se întâmplă cu Claudiu Petrila!

Totuși, după spusele lui Marius Șumudică, Petrila nu va pleca de la Rapid. Antrenorul giuleștenilor a răbufnit atunci când a vorbit despre un posibil transfer.

„N-a fost nicio discuție să plece Petrila. Este o prostie pe care o aud. Nu vreau să intru în amănunte. Și alții spun că Boupendza e al lor… la mine n-a existat nicio discuție, iar eu acum am închis telefonul cu domnul Șucu, vorbesc cu domnul Angelescu. Cred că vorbim de 10 ori pe zi. Nici nu s-a pus problema să plece Petrila sau ceva de genul ăsta.

La urechile mele n-a ajuns nimic în legătură cu acest transfer și nici nu cred că e momentul să plece Petrila. Nici nu e treaba mea când va pleca Petrila sau dacă va pleca Petrila. Eu sunt antrenor, antrenez ceea ce am la dispoziție, dar bănuiesc că aș fi fost întrebat. E un subiect care nici n-a existat.

Reclamă
Reclamă

Nu mai aducem pe nimeni. De plecat nu pot să zic. Dacă un jucător vine și spune că e nemulțumit de ceea ce îi oferă clubul Rapid… dar nu cred că pleacă câinele de la măcelărie”, a declarat Marius Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă. Antrenorul Rapidului a apelat la medicamente pentru a reduce stresul.

Marius Şumudică a spus că cele 3 săptămâni la Rapid au fost extrem de stresante. Şumudică a apelat la pastile pentru a se linişti şi chiar a recomandat tuturor acest tratament.

Reclamă

„Înainte de toate ce să spun.. Trebuie să vă arăt ce m-a ajutat pe mine zilele astea, «Cardionezul» ăsta. Sunt foarte stresat, astea trei săptămâni m-au doborât (n.r. – de când o antrenează pe Rapid). Dacă înainte eram cu «Anticârcelul», acum sunt cu «Cardionezul». Este un produs extraordinar și îmi echilibrează ritmul cardiac.

M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat și un ceas să văd cât dorm, cât de stresat sunt. Am înnebunit de tot. Iau zi de zi, ar trebui să-l ia toată lumea. Este o pastilă foarte bună. Îl recomand tuturor celor care vor să aibă o viață normală”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:41

Lando Norris, reacție fermă după dezastrul din calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului: „Imposibil!”

20:40

Petrolul – Farul LIVE TEXT (21:30). Duel de foc pe Ilie Oană. Gică Hagi caută să rupă seria negativă! Echipele de start

20:40

Metz – Gloria Bistrița 28-26, în Liga Campionilor la handbal feminin! Eșec la limită pentru elevele lui Florentin Pera

20:23

Suma uriașă încasată de Gigi Becali, în mai puțin de 24 de ore! Câte pachete s-au vândut pentru meciurile din Europa League

20:13

PAS Lamia – Kallithea 0-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Super Liga Greciei continuă duminică

19:57

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara, în AntenaPLAY de la 22:30. AVS – Rio Ave se joacă ACUM

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și