Închide meniul

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă: „Am înnebunit de tot! Astea trei săptămâni m-au doborât”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2024, 15:10

Reclamă
Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă: „Am înnebunit de tot! Astea trei săptămâni m-au doborât

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă

Marius Şumudică / Profimedia Images

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă. Antrenorul Rapidului a apelat la medicamente pentru a reduce stresul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a spus că cele 3 săptămâni la Rapid au fost extrem de stresante. Şumudică a apelat la pastile pentru a se linişti şi chiar a recomandat tuturor acest tratament.

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă

„Înainte de toate ce să spun.. Trebuie să vă arăt ce m-a ajutat pe mine zilele astea, «Cardionezul» ăsta. Sunt foarte stresat, astea trei săptămâni m-au doborât (n.r. – de când o antrenează pe Rapid). Dacă înainte eram cu «Anticârcelul», acum sunt cu «Cardionezul». Este un produs extraordinar și îmi echilibrează ritmul cardiac.

M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat și un ceas să văd cât dorm, cât de stresat sunt. Am înnebunit de tot. Iau zi de zi, ar trebui să-l ia toată lumea. Este o pastilă foarte bună. Îl recomand tuturor celor care vor să aibă o viață normală”, a spus Marius Şumudică la conferinţa de presă.

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: „Veţi plăti! Ne vedem la FIFA”

Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid. Atacantul din Gabon a fost prezentat oficial de formaţia din Giuleşti vineri seară. Cu toate acestea, pe 8 septembrie, formaţia Zamalek din Egipt îl prezenta şi ea pe Boupendza. În ciuda anunţului făcut de Zamalek, care susţine că avea un precontract semnat cu atacantul de 28 de ani, acesta a ajuns în cele din urmă la Bucureşti.

Reclamă
Reclamă

„Veți plăti 5 milioane pentru Zamalek cât mai repede. Ne întâlnim la FIFA”, „Ne vedem la FIFA, ești un fotbalist neprofesionist, așa că te vei confrunta cu o mulțime de necazuri oribile. Vei suferi din cauza plății de cel puțin 3 milioane de dolari. Ne vedem mai târziu, omule!”, „În curând veți plăti amenda pentru că a semnat pentru clubul egiptean Zamalek”, „Te-ai dus să evoluezi în liga de jocuri școlare și vei plăti o amendă mare. Salutări, Aaron!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor egipteni lăsate pe pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:03

Marius Șumudică a dezvăluit ce se întâmplă cu Claudiu Petrila! Mesaj despre interesul din Israel: „Niște prostii!”

16:29

VIDEOReacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului: „E circuitul meu preferat!”

16:00

VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

15:42

VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial

15:30

VIDEOBenfica – Santa Clara LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 22:30. Meciul zilei în Liga Portugal

14:52

„Are mai mult de câştigat” Giovanni Becali a ales între Daniel Bîrligea şi Louis Munteanu! Marea dilemă a impresarului

1 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 2 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României 6 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni
Citește și