Închide meniul

„O vei susține pe FCSB în Europa League?” Marius Șumudică a dat răspunsul pe loc! Ce va face la meciul campioanei cu PAOK

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2024, 17:43

Reclamă
„O vei susține pe FCSB în Europa League? Marius Șumudică a dat răspunsul pe loc! Ce va face la meciul campioanei cu PAOK

"O vei susține pe FCSB în Europa League?" Marius Șumudică a dat răspunsul pe loc!

Captură AntenaSport

„O vei susține pe FCSB în Europa League?”, a fost întrebarea la care Marius Șumudică a dat răspunsul pe loc! Antrenorul de la Rapid a dat toate cărțile pe față, atunci când a vorbit despre rivală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela, în grupa principală din Europa League, cu FK RFS, Rangers, Olympiacos, PAOK, Midtjylland, Hoffenheim și Manchester United. Echipa lui Gigi Becali este singura reprezentată a României din acest sezon al cupelor europene.

„O vei susține pe FCSB în Europa League?” Marius Șumudică a dat răspunsul pe loc!

În acest context, Marius Șumudică a fost întrebat dacă o va susține pe FCSB în meciurile din Europa League. Antrenorul de la Rapid a menționat că se va uita la meciurile roș-albaștrilor, însă a transmis că nu îi va susține.

„Este un subiect care nu mă interesează. Chiar nu mă interesează! O să mă uit și eu la meciuri. Mai departe, nu pot fi suporter. Eu pot fi doar suporterul Rapidului și al echipei naționale.

Le doresc baftă tuturor echipelor din cupele europene, n-am niciun fel de adversitate, dar niciodată nu o să pot să țin cu niște rivali de-ai mei. Nu pot, nu există!”, a spus Marius Șumudică.

Reclamă
Reclamă

Mai mult decât atât, Marius Șumudică a transmis că o va susține pe PAOK, campioana din Super Liga Greciei (competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY), la duelul cu FCSB, având în vedere că îl vede pe Răzvan Lucescu drept un frate.

„Milion în milion (n.r – va susține PAOK)! Am fost secundul lui Răzvan, a fost colegul meu de cameră la Sportul. Îl voi susține până în pânzele albe. E Răzvan, e fratele meu”, a mai spus Marius Șumudică, în cadrul conferinței de presă.

Un alt rival al roș-albaștrilor și-a arătat „colții”, atunci când a vorbit despre meciurile campioanei din Europa League

Întrebat despre duelul dintre FCSB și Manchester United, Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc. Fostul jucător de la Dinamo a participat la un eveniment pe stadionul „Arcul de Triumf” și a vorbit despre situația actuală a fotbalului din România, dar și despre FCSB, singura reprezentată a țării în cupele europene.

Reclamă

Giani Kiriță a dezvăluit că nu o poate susține pe FCSB în cupele europene, având în vedere rivalitatea dintre roș-albaștrii și Dinamo.

Fostul jucător a spus că nu speră nici ca echipa lui Gigi Becali să o învingă pe Manchester United, în Europa League.

„(n.r. despre FCSB în cupele europene) Noi niciodată nu am ținut cu FCSB, pe noi nu ne interesează! Nu avem cum, ne interesează doar Dinamo!

(n.r. ai vrea ca ai noștrii români să bată o pe Manchester United?) Îți dai seama că nu vreau! Cică ai vrea.. Nu am vrut niciodată!”, a spus Giani Kiriță.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:41

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

22:37

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Gică Hagi a reacționat imediat

22:15

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK! Vrea să rupă „blestemul” de pe Toumba: „Asta e motivația noastră!”

21:59

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara ACUM, în AntenaPLAY. Oaspeții au deschis scorul în primul minut

21:50

VideoVasco Lopes, gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave! Execuția care l-a lăsat „mască” pe portarul advers!

21:11

Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău. A „luat foc” după eliminarea lui Stevanovic: „Nu suntem la balet!”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și