Închide meniul

Lovitură pentru FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Anunțul lui Elias Charalambous despre accidentări

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2024, 18:05

Reclamă
Lovitură pentru FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Anunțul lui Elias Charalambous despre accidentări

Lovitură pentru FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

FCSB a primit o lovitură dură, înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Elias Charalamboous a făcut un anunț despre situația jucătorilor accidentați, mărturisind că și Vlad Chiricheș ar putea rata duelul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va deplasa pe terenul rivalei CFR Cluj, pentru confruntarea din etapa a noua a Ligii 1. Meciul se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Lovitură pentru FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Gigi Becali a anunțat că Vlad Chiricheș va fi păstrat pe lista FCSB-ului, pentru meciul cu CFR Cluj, iar ulterior nu se va mai baza pe serviciile fundașului la duelurile de campionat. Totuși, Chiricheș are mari șanse să rateze confruntarea din Gruia din cauza unei accidentări, după cum a anunțat Elias Charalambous.

Antrenorul cipriot al roș-albaștrilor a transmis că FCSB nu se va putea baza nici pe Mihai Lixandru, Malcom Edjouma și David Kiki la meciul cu CFR Cluj, toți trei fiind accidentați.

La acest moment, Lixandru, Kiki și Edjouma sunt cei trei accidentați. Chiricheș a simțit și el ceva. E acum cu doctorii. Vom vedea care este situația lui”, a anunțat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Mihai Stoica a anunțat recent că și Siyabonga Ngezana ar putea rata duelul cu CFR Cluj, din cauza oboselii acumulate în urma convocării la echipa sa națională.

Ngezana a ajuns azi dimineaţă (n.r. vineri dimineață), flight delay, a zis că e atât de obosit încât nu ştie dacă poate juca. Am zis ok, te odihneşti bine şi vedem sâmbătă dacă eşti apt duminică. A zis că e frânt. Nu ştiu cât îl afectează pe el ce au scris ziarele acolo. Rute doar acum la întoarcere, patru decolări, patru aterizări.

Dacă un jucător spune că nu e sută la sută, nu se simte bine, cum ar putea să nu-i aparţină lui decizia? Orice jucător care spune că nu se simte bine, nu joacă, unde s-a mai pomenit să forţezi un jucător să joace?”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Elias Charalambous a vorbit despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Campioana României merge în Gruia duminică seară, pentru capul de afiş al etapei a 9-a din Liga 1.

Cred că sunt multe alte echipe, plus CFR, care se vor lupta la titlu. E prea devreme. Mai sunt multe meciuri. Sunt sigur că multe echipe se vor bate la titlu anul acesta. Meciul trecut aveam nevoie de cele trei puncte, să reîncepem să câştigăm în campionat. Campionatul este un maraton, nu e un sprint. Europa e un sprint. Mai e mult, avem nevoie de puncte. Titlul este obiectivul nostru şi anul acesta. Vom da totul pentru cele trei puncte.

Echipele mari nu depind de unul sau doi jucători. Este o echipă care luptă în fiecare an pentru campionat. Cu siguranţă au şi alţi jucători care să îi înlocuiască pe cei care au plecat. Asta nu înseamnă nimic. Au în continuare o echipă bună, dar cel mai important este cum jucăm noi.

Prioritatea e să câştigăm cu CFR Cluj. Prioritatea e mereu meciul următor. Nu ne gândim prea departe, nu avem motive. Cel mai important e meciul cu CFR Cluj şi după o luăm pas cu pas. Aşa văd eu lucrurile şi asta e realitatea”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:15

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK! Vrea să rupă „blestemul” de pe Toumba: „Asta e motivația noastră!”

21:59

VIDEOBenfica – Santa Clara, în AntenaPLAY de la 22:30. Spectacol total în Liga Portugal

21:50

VideoVasco Lopes, gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave! Execuția care l-a lăsat „mască” pe portarul advers!

21:11

Dorinel Munteanu, atac la adresa arbitrilor după 0-0 cu Buzău. A „luat foc” după eliminarea lui Stevanovic: „Nu suntem la balet!”

21:09

Constantin Budescu, mesaj savuros după egalul cu Oțelul: „Când rezultatele sunt proaste, nu alerg atât de mult!”

20:41

Lando Norris, reacție fermă după dezastrul din calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului: „Imposibil!”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și