Închide meniul

„Aşa văd eu lucrurile” Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Asta e realitatea”

Alex Masgras Publicat: 14 septembrie 2024, 13:43

Reclamă
„Aşa văd eu lucrurile Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Asta e realitatea

"Aşa văd eu lucrurile" Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Asta e realitatea"

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Elias Charalambous a vorbit despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Campioana României merge în Gruia duminică seară, pentru capul de afiş al etapei a 9-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Aşa văd eu lucrurile” Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Asta e realitatea”

Înaintea meciului de la Cluj, Elias Charalambous a declarat că încă nu se gândeşte la meciurile din Europa League şi că prioritar este meciul contra echipei lui Dan Petrescu:

„Cred că sunt multe alte echipe, plus CFR, care se vor lupta la titlu. E prea devreme. Mai sunt multe meciuri. Sunt sigur că multe echipe se vor bate la titlu anul acesta. Meciul trecut aveam nevoie de cele trei puncte, să reîncepem să câştigăm în campionat. Campionatul este un maraton, nu e un sprint. Europa e un sprint. Mai e mult, avem nevoie de puncte. Titlul este obiectivul nostru şi anul acesta. Vom da totul pentru cele trei puncte.

Echipele mari nu depind de unul sau doi jucători. Este o echipă care luptă în fiecare an pentru campionat. Cu siguranţă au şi alţi jucători care să îi înlocuiască pe cei care au plecat. Asta nu înseamnă nimic. Au în continuare o echipă bună, dar cel mai important este cum jucăm noi.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să ne adaptăm şi să găsim o modalitate de a gestiona lucrurile, de a juca la 3-4 zile. Din punctul meu de vedere, e ceva ce îmi place mult. Şi jucătorilor la fel, să joace fotbal. Noi trebuie să gestionăm lucrurile cum trebuie.

Prioritatea e să câştigăm cu CFR Cluj. Prioritatea e mereu meciul următor. Nu ne gândim prea departe, nu avem motive. Cel mai important e meciul cu CFR Cluj şi după o luăm pas cu pas. Aşa văd eu lucrurile şi asta e realitatea”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

Verdictul lui Victor Piţurcă înainte de CFR Cluj – FCSB

Fostul selecţioner al României e de părere că FCSB are prima şansă în derby-ul din Gruia, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text pe AS.ro.

Reclamă

Victor Piţurcă e de părere că FCSB are prima şansă şi a spus că echipa lui Dan Petrescu are probleme mari în defensivă. Mai mult, Piţurcă a spus că nu îi place cum joacă CFR Cluj.

„FCSB are prima șansă. CFR-ul nu-mi place. Nu-mi place ce văd. Stau prost defensiv”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

VIDEOReacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului: „E circuitul meu preferat!”

16:00

VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

15:42

VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial

15:30

VIDEOBenfica – Santa Clara LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 22:30. Meciul zilei în Liga Portugal

15:10

Marius Şumudică a venit cu pastilele la conferinţa de presă: „Am înnebunit de tot! Astea trei săptămâni m-au doborât”

14:52

„Are mai mult de câştigat” Giovanni Becali a ales între Daniel Bîrligea şi Louis Munteanu! Marea dilemă a impresarului

1 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României 6 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni
Citește și