Închide meniul

„Vom merge la Mondial!” Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2024, 19:10

Reclamă
Vom merge la Mondial!” Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională

Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Profimedia Images

Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională. „Bursucul” consideră că ”Il Luce” îi va califica pe „tricolori” la Campionatul Mondial din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a a avut parte de un debut perfect pe banca naționalei, în noul mandat. „Tricolorii” au învins Kosovo și Lituania, fiind pe primul loc în Liga Națiunilor.

Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională

Dan Petrescu a tras concluziile și a transmis că România a suferit în duelul cu Lituania. Acesta este de părere că „tricolorii” au primit o mână de ajutor și din partea arbitrajului video. Acesta a transmis că experiența lui Mircea Lucescu s-a văzut în momentul schimbărilor, deoarece jucătorii veniți de pe bancă au făcut diferența.

De asemenea, Dan Petrescu e convins că România are mari șanse să se califice la Campionatul Mondial, după o pauză de aproape 30 de ani, marele atuu al „tricolorilor” fiind Mircea Lucescu.

„Primul meci a fost foarte bun, un rezultat poate puțin exagerat, dar foarte bun. În al doilea meci am suferit, am avut noroc cu VAR-ul, dar s-a văzut mâna lui Mircea Lucescu la schimbări, cei care au intrat au schimbat meciul. Când ai două victorii, trebuie să fii mulțumit.

Reclamă
Reclamă

Sunt convins că nea Mircea e mulțumit, dar ca întotdeauna va vrea mai mult. Am încredere, sunt convins în proporție de 90% că vom ajunge la Mondial, dacă Mircea Lucescu va fi antrenor. Mi-am dorit un antrenor cu experiență, se potrivește la națională. Experiență mai mare decât Mircea Lucescu nu are nimeni, din fotbalul românesc”, a declarat Mircea Lucescu.

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională, a fost dezvăluit de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

Mircea Lucescu intenţionează să introducă jucători tineri atunci când naţionala conduce. „Il Luce” încă e în căutarea unor tineri pe care să îi promoveze la naţională.

Reclamă

Trebuie să ținem cont că domnul Lucescu nu cunoaște jucătorii așa cum îi cunoștea Edi Iordănescu. Întotdeauna a spus că trebuie să avem 18-20 de jucători de valori apropiate, astfel încât să poată să facă schimbări multe.

Ce știu e că și-ar dori foarte tare e ca jucătorii care vin de pe bancă să fie foarte tineri. La sfârșitul meciului cu Kosovo am avut o discuție și mi-a zis ‘acum, la scorul ăsta, de 3-0, era exact momentul să intre niște jucători tineri, doar că deocamdată nu îi avem’”, a spus Andrei Vochin la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (13:45)! Leclerc, în pole position

23:10

LIVE VIDEOBenfica – Santa Clara ACUM, în AntenaPLAY. E spectacol total în Liga Portugal!

22:41

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

22:37

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Gică Hagi a reacționat imediat

22:15

Antrenorul lui Panathiaikos i-a pus gând rău rivalei PAOK! Vrea să rupă „blestemul” de pe Toumba: „Asta e motivația noastră!”

21:50

VideoVasco Lopes, gol din „foarfecă” în AVS – Rio Ave! Execuția care l-a lăsat „mască” pe portarul advers!

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 5 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 6 Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României
Citește și