Închide meniul

„O echipă completă!” Laude pentru noile transferuri realizate de Marius Şumudică la Rapid! Jucătorul care va face diferenţa

Viviana Moraru Publicat: 15 septembrie 2024, 10:08

Reclamă
„O echipă completă! Laude pentru noile transferuri realizate de Marius Şumudică la Rapid! Jucătorul care va face diferenţa

Laude pentru noile transferuri de la Rapid

Marius Şumudică, la meciul cu Poli Iaşi / Hepta

Laude pentru noile transferuri de la Rapid, din partea lui Nicolae Cristescu. Fostul acţionar al echipei de sub Grant a declarat că giuleştenii formează o echipă completă, după ultimele mutări de pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a întărit cu patru jucători, în pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. „Dina” Grameni, Tobias Christensen, Clinton N’Jie şi Aaron Boupendza au semnat cu giuleştenii.

Laude pentru noile transferuri de la Rapid

Nicolae Cristescu s-a declarat impresionat deja de Aaron Boupendza, atacantul transferat la dorinţa lui Marius Şumudică. Acesta a transmis că vârful gabonez îşi va demonstra valoarea în tricoul giuleştenilor.

Totodată, Cristescu a transmis că Rapid este o echipă de viitor, după ultimele transferuri efectuate, şi are mare încredere în potenţialul giuleştenilor.

„După cartea lui de vizită ne convinge pe toți, îl cunoaște Șumudică, nu insista Șumudică pentru el degeaba, pentru că el are toată responsabilitatea. Sunt convins că va arăta că este un jucător de valoare, un vârf autentic.

Reclamă
Reclamă

După părerea mea, și știu ce spun, este cel mai valoros (n.r. lot). Asta se datorează domnului Șucu, care a investit foarte mult, a ținut cont de ce și-a dorit Șumudică și i-a pus la dispoziție tot.

Este un proiect de viitor, dacă este să judecăm după jucătorii care sunt pe banca de rezerve, sunt jucători de aceeași valoare aproape, care ar avea loc în orice echipă din Liga 1 ca titulari.

Este o echipă completă, văd extrem de departe actuala echipă cu Șumudică”, a declarat Nicolae Cristescu, conform iamsport.ro.

Reclamă

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan a anunțat când pot debuta la Rapid noile achiziții. Președintele giuleștenilor a transmis că este extrem de mulțumit de transferurile efectuate, în această perioadă.

„Sunt foarte mulțumit de noile achiziții. Cei patru jucători s-au integrat foarte natural în familia Rapid. Tobias Christensen și Dina Grameni sunt la dispoziția antrenorului Marius Șumudică, începând cu etapa de luni.

De asemenea, urmăm toate procedurile birocratice necesare pentru a-i avea disponibili de joc cât mai repede pe Clinton N’Jié și Aaron Boupendza. Ambii jucători s-au antrenat astăzi cu echipa.

Cu toate aceste detalii puse la punct, privim spre meciul de luni cu speranță și suntem bucuroși că toate lucrurile merg conform planului în cazul noilor veniți”, a declarat Viorel Moldovan, pentru site-ul oficial al celor de la Rapid.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:27

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Lovitură uriașă pentru clubul saudit

14:11

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY! Spectacol la Baku

14:05

Tottenham – Arsenal LIVE SCORE (16:00)! Derby încins pentru echipa lui Drăgușin! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

13:40

VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

13:22

Lovitură pentru Lewis Hamilton, înainte de cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Va lua startul de pe linia boxelor

13:19

PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu în Super Liga Greciei

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și