Închide meniul

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: „Sunt foarte mulțumit!”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2024, 22:41

Reclamă
Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan: Sunt foarte mulțumit!”

Când pot debuta la Rapid noile achiziții! Anunțul lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Viorel Moldovan a anunțat când pot debuta la Rapid noile achiziții. Președintele giuleștenilor a transmis că este extrem de mulțumit de transferurile efectuate, în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dina” Grameni, Tobias Christensen, Clinton N’Jié și Aaron Boupendza sunt cei patru jucători prezentați oficial de Rapid, în pauza datorată meciurilor echipelor naționale.

Când pot debuta la Rapid noile achiziții

Viorel Moldovan a dezvăluit că „Dina” Grameni și Tobias Christensen vor fi la dispoziția lui Marius Șumudică, pentru confruntarea cu U Cluj, de luni. În privința celorlalți doi jucători, „Șumi” se vede nevoit să mai aștepte, până când se va putea baza pe serviciile lor.

Sunt foarte mulțumit de noile achiziții. Cei patru jucători s-au integrat foarte natural în familia Rapid. Tobias Christensen și Dina Grameni sunt la dispoziția antrenorului Marius Șumudică, începând cu etapa de luni.

De asemenea, urmăm toate procedurile birocratice necesare pentru a-i avea disponibili de joc cât mai repede pe Clinton N’Jié și Aaron Boupendza. Ambii jucători s-au antrenat astăzi cu echipa.

Reclamă
Reclamă

Cu toate aceste detalii puse la punct, privim spre meciul de luni cu speranță și suntem bucuroși că toate lucrurile merg conform planului în cazul noilor veniți”, a declarat Viorel Moldovan, pentru site-ul oficial al celor de la Rapid.

„E mai inteligent decât Olaru!” Laude pentru transferurile făcute de Rapid

Laude pentru transferurile făcute de Rapid de la revenirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică a giuleştenilor. Echipa patronată de Dan Şucu i-a transferat recent pe Dina Grameni, Clinton N’Jie, Tobias Christensen şi Aaron Boupendza.

Fan al Rapidului, Marian Iancu nu s-a ferit în ultima perioadă să critice mai multe decizii luate de conducerea giueleştenilor în ultima perioadă. Cu toate acestea, mutările făcute de Rapid în ultima perioadă l-au convins pe fostul patron de la Poli Timişoara.

Reclamă

Lucrurile la Rapid s-au schimbat odată cu venirea lui Șumudică. Îmi plac transferurile pe care le-au făcut. Sunt 4 transferuri, 3 străini, dintre care doi sunt la maturitatea vârstei fotbalistice (n.r. Clinton Njie și Aaron Boupendza). Sunt transferuri pur de obiectiv. Marius Șumudică a recunoscut că el a avut inițiativa de a-i aduce la echipă.

Grameni este un jucător fantastic din punctul meu de vedere. Dacă va fi ajutat și susținut și nu va fi vândut rapid, așa cum ne-au obișnuit corporatiștii de la Rapid, el poate realiza multe. Din punctul meu de vedere, are aceleași calități precum Darius Olaru, poate chiar mai inteligent decât Olaru de la FCSB. În viitor, Grameni poate face pentru Rapid ceea ce face Olaru la FCSB.

Marius Șumudică este singurul care poate să susțină profesional un parcurs bun de acum încolo, în următorii ani. Restul și-au dovedit ineficiența. Restul sunt corporatiști. Patronul recunoaște că nu se pricepe. Imediat însă a schimbat, lăsând orgoliul deoparte. Am mare încredere în Șumudică. Sunt sigur că în anii următori vom avea satisfacții”, a declarat Marian Iancu, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:15 15 sept.

Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat

23:47

Denis Alibec, dezvăluiri despre conflictul cu Grigoryan după Petrolul – Farul 1-1! Ce s-a întâmplat în vestiar

23:34

Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari”

23:11

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (13:45)! Leclerc, în pole position

23:10

VIDEOBenfica, victorie la scor cu Santa Clara, live în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb

22:37

Denis Alibec, scandal cu Narek Grigoryan în prima repriză din Petrolul – Farul! Gică Hagi a reacționat imediat

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 3 Egiptenii au răbufnit după ce Aaron Boupendza a fost prezentat la Rapid: „Veţi plăti! Ne vedem la FIFA” 4 Bellator Champions Series și Hexagone MMA au fost live în AntenaPLAY 5 Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine” 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și