Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami! „Dublă” şi pasă de gol în primul meci după două luni

Viviana Moraru Publicat: 15 septembrie 2024, 10:43

Reclamă
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami! „Dublă şi pasă de gol în primul meci după două luni

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami

Lionel Messi/ Profimedia

Lionel Messi a avut o revenire de senzaţie la Inter Miami. Starul argentinian a marcat o „dublă” şi a oferit şi o pasă de gol, la primul meci jucat după o absenţă de două luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inter Miami a învins-o categoric pe Philadelphia, cu scorul de 3-1, după ce a revenit de la 0-1. Echipa lui Lionel Messi este lider în Conferinţa de Est din MLS, după 28 de meciuri disputate.

Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami

Lionel Messi a fost titular în victoria cu Philadelphia. Atacantul în vârstă de 37 de ani a marcat două goluri consecutive în patru minute (26, 30), înainte de a oferi un assist pentru Luis Suarez în prelungiri (90+8), după ce Philadelphia deschisese scorul prin Mikael Uhre (2).

Lionel Messi nu mai jucase un meci oficial de la victoria Argentinei în finala Copa America cu Columbia, din 14 iulie. La momentul respectiv, s-a accidentat la gleznă şi a părăsit terenul în lacrimi. Ultima dată când Messi a jucat pentru Inter Miami a fost la 1 iunie.

Reclamă
Reclamă

De opt ori câştigător al Balonului de Aur, Messi a ratat şi ultimele meciuri ale Argentinei din preliminariile pentru Cupa Mondială FIFA 2026 la începutul lunii septembrie.

„Adevărul este că sunt un pic obosit, (…) nici căldura şi umiditatea din Miami nu ajută, dar chiar am vrut să revin, am stat departe de teren mult timp”, a declarat el, după meci.

Pe contul oficial al MLS au fost postate golurile lui Lionel Messi. Americanii au transmis şi un mesaj scurt despre starul argentinian: „De parcă nu ar fi lipsit niciodată”, au transmis oficialii din MLS, făcând referire la revenirea de senzaţie a sud-americanului.

Reclamă

Lionel Messi, mesaj emoționant după ce Luis Suarez s-a retras de la națională

Lionel Messi a transmis un mesaj emoționant după ce Luis Suarez s-a retras de la echipa națională. După ce a jucat ultimul meci al carierei pentru Uruguay împotriva Paraguayului (0-0), vineri, la Montevideo, Luis Suarez, în vârstă de 37 de ani, a primit un omagiu sincer din partea prietenului şi partenerului său de club de la Inter Miami.

„Salut, grăsuţule. Am vrut să îţi fiu alături în această zi foarte importantă pentru tine, pentru familia ta şi pentru fanii fotbalului”, a declarat campionul mondial argentinian într-un mesaj video difuzat pe ecranul uriaş al stadionului din Montevideo.

M-am bucurat să fiu alături de tine şi ştiu cât de dificil a fost să iei această decizie, pentru că ştiu cât de mult înseamnă pentru tine, să joci la echipa națională a Uruguayului.

Întotdeauna ai dat totul pentru echipă, până în ultima zi. Laşi o mare moştenire pentru generaţiile viitoare. Acesta este sfârşitul unui capitol important din cariera ta, dar, din fericire, mai ai mulţi ani de fotbal în faţă”, i-a transmis Messi, potrivit news.ro.

Aceste cuvinte l-au emoţionat pe coechipierul său, care a fost pe punctul de a plânge pe teren.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Tottenham – Arsenal LIVE SCORE (16:00)! Derby încins pentru echipa lui Drăgușin! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

13:40

VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

13:22

Lovitură pentru Lewis Hamilton, înainte de cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Va lua startul de pe linia boxelor

13:19

PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu în Super Liga Greciei

13:11

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY! Spectacol la Baku

12:39

„Veste groaznică!” Florin Prunea, devastat de moartea lui Gigi Mulțescu: „Am fost unul dintre copii lui”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și