Închide meniul

„Ne naştem să murim…” Cornel Dinu, reacţie tulburătoare după moartea lui Gigi Mulţescu: „A fost uitat!”

Viviana Moraru Publicat: 15 septembrie 2024, 12:36

Reclamă
„Ne naştem să murim… Cornel Dinu, reacţie tulburătoare după moartea lui Gigi Mulţescu: „A fost uitat!

Cornel Dinu, reacţie tulburătoare după moartea lui Gigi Mulţescu

Gigi Mulţescu/ AntenaSport

Cornel Dinu a oferit o reacţie tulburătoare, după moartea lui Gigi Mulţescu. Legenda lui Dinamo a transmis un mesaj emoţionant şi regretă faptul că fostul său coleg de la formaţia din Ştefan cel Mare s-a stins din viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu a murit la spitalul Floreasca, acolo unde era internat de mai bine de o săptămână. Fostul fotbalist şi antrenor al lui Dinamo se confrunta cu grave probleme respiratorii, accentuate şi de boala Alzeihmer de care suferea.

Cornel Dinu, reacţie tulburătoare după moartea lui Gigi Mulţescu

Cornel Dinu a transmis că Gigi Mulţescu i-a fost bun prieten nu numai pe terenul de fotbal. „Procurorul” s-a declarat revoltat de faptul că actuala conducere a lui Dinamo „l-a uitat” pe Mulţescu.

Acesta nu a fost uitat însă de Nicolae Badea. Cornel Dinu a dezvăluit că fostul conducător al lui Dinamo l-a ajutat enorm pe Gigi Mulţescu.

Dumnezeu să-l odihnească, ne naștem să murim… Gigi mi-a fost prieten nu numai pe terenul de fotbal. Ne-am înțeles bine, a fost un mijlocaș de clasă, a avut un rol determinant în coordonarea jocului din linia mediană.

Reclamă
Reclamă

Din păcate, la fel ca și alți jucători importanți ai lui Dinamo, a fost uitat de actuala conducere, nu și de Nicolae Badea, care a avut grijă și l-a sprijinit cât a putut.

Mă bucur și acum, în momente de tristețe, că am putut să-l ajut, după ce a terminat cariera de jucător, să plece în Turcia, printr-un prieten de la Beșiktaș, Turan, plecat din Medgidia, care l-a sprijinit să-și facă un nume respectat în Turcia”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu

Dinamo a oferit prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu! Oficialii clubului alb-roșu au postat, pe rețelele de socializare, un mesaj după trecerea în neființă a legendei clubului.

Reclamă

La câteva zeci de minute de la anunțul morții lui Gigi Mulțescu, Dinamo a publicat un comunicat pe rețelele de socializare, în care a transmis un mesaj emoționant despre legenda clubului.

„Odihnă veșnică, Gigi Mulțescu!

Toate gândurile dinamoviștilor pleacă acum spre familia celui ce a fost marele Gheorghe Mulțescu.

Nea Gigi a fost alături de Dinamo atât atunci când câștiga campionate, ca jucător (1979-1985), oferindu-ne momente de neuitat pe care le transmitem și astăzi, din generație în generație, golul cu Hamburg fiind unul dintre ele, cât și în vremuri gri și negre, ca antrenor al echipei noastre.

Nea Gigi n-a ezitat să fie alături de clubul pe care l-a iubit și a răspuns mereu cu “Prezent” atunci când i-a fost cerut sprijinul, acceptând responsabilitatea postului de antrenor în situații extreme, chiar și pe final de carieră, când starea de sănătate nu mai era favorabilă.

Întreaga suflare dinamovistă îți mulțumește pentru tot ce ai fost și pentru tot ce ai făcut în această viață, Gigi Mulțescu! Veșnic un model de dinamovist și un exemplu de dinamovism”, au notat oficialii „câinilor”.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

VideoSergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! S-a schimbat liderul în clasamentul constructorilor

15:54

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Ce a spus pilotul de la McLaren

15:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

15:37

Miriam Bulgaru a câștigat turneul Țiriac Foundation Trophy! A învins-o pe Kathinka von Deichmann în 3 seturi

15:05

LIVE SCORETottenham – Arsenal se joacă ACUM! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și