Închide meniul

PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu în Super Liga Greciei

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 13:19

Reclamă
PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby de foc” pentru Răzvan Lucescu în Super Liga Greciei

PAOK - Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30)

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Derby-ul dintre PAOK și Panathinaikos va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 20:30. Partida contează pentru etapa cu numărul 4 a sezonului din campionatul elen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest meci, echipa lui Răzvan Lucescu este pe locul 2 în campionat, la egalitate cu liderul Olympiacos, ambele formații având 9 puncte. De cealaltă parte, Panathinaikos este pe 9, cu 4 puncte. Meciurile din Super Liga Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30)

PAOK primește vizita celor de la Panathinaikos după ce, în etapa precedentă din Super Liga Greciei, a învins-o pe Atromitos, cu scorul de 2-1.

De cealaltă parte, Panathinaikos a înregistrat un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Atena Kallithea. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc pe data de 15 mai a acestui an. La momentul respectiv, echipa lui Răzvan Lucescu s-a impus, categoric, cu scorul de 4-1.

Reclamă
Reclamă

Grecii i-au „citit” strategia lui Răzvan Lucescu, înainte de PAOK – Panathinaikos

Grecii au transmis că Răzvan Lucescu vrea să continue seria formidabilă începută la finalul sezonului trecut. La momentul respectiv, echipa antrenorului român a câştigat toate derby-urile, iar aceste victorii i-au adus într-un final titlul.

„Echipa lui Lucescu a înregistrat cele mai multe victorii în campionat, în duelurile cu Panathinaikos. PAOK vrea să adauge un nou succes în această serie a victoriilor din derby-uri. Asta va trimite un mesaj către toate celelalte contracandidate la titlu, şi anume faptul că trebuie să se autodepăşească, dacă vor vrea să obţină „sceptrul” puterii.

Cu o victorie în faţa lui Panathinaikos, PAOK va avea mai multe beneficii. În primul rând, va rămâne pe primul loc în campionat. În al doilea rând, îi vor lăsa pe rivalii de la Panathinaikos la o opt puncte în spate, ceea ce reprezintă o distanţă uriaşă faţă de o rivală direct la titlu. În al treilea rând, Lucescu va aduce echipei şi mai multă încredere, un element pe care antrenorul român îl consideră necesar, pentru ca echipa sa să rămână neînvinsă.

Reclamă

Toată lumea de la Toumba ştie că pentru a obţine o victorie în primul derby al sezonului, trebuie să fie complet disciplinaţi, concentraţi timp de 90 de minute şi combativi în duelurile unu contra unu. Asta este filosofia lui Lucescu, pe care a avut grijă să le-o reamintească jucătorilor într-unul dintre discursurile sale recente, spunând în mod caracteristic: ‘fiecare meci este o bătălie’”, au notat grecii de la sport24.gr.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

VideoSergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! S-a schimbat liderul în clasamentul constructorilor

15:54

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Ce a spus pilotul de la McLaren

15:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

15:37

Miriam Bulgaru a câștigat turneul Țiriac Foundation Trophy! A învins-o pe Kathinka von Deichmann în 3 seturi

15:05

LIVE SCORETottenham – Arsenal se joacă ACUM! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și