Închide meniul

Grecii i-au „citit” strategia lui Răzvan Lucescu! Analiză fermă înaintea derby-ului PAOK – Panathinaikos

Viviana Moraru Publicat: 15 septembrie 2024, 11:14

Reclamă
Grecii i-au „citit strategia lui Răzvan Lucescu! Analiză fermă înaintea derby-ului PAOK – Panathinaikos

Grecii i-au "citit" strategia lui Răzvan Lucescu, înainte de PAOK - Panathinaikos

Răzvan Lucescu, pe banca lui PAOK / Profimedia Images

Grecii i-au „citit” strategia lui Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului dintre PAOK şi Panathinaikos. Aceştia au făcut o analiză fermă şi consideră că antrenorul român vrea să obţină cele trei puncte pentru a lansa un avertisment şi pentru celelalte rivale din campionatul elen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK se va duela cu Panathinaikos, în primul mare derby al sezonului din Grecia. Duelul de pe Toumba va fi live în AntenaPLAY, astăzi, de la ora 20:30.

Grecii i-au „citit” strategia lui Răzvan Lucescu, înainte de PAOK – Panathinaikos

Grecii au transmis că Răzvan Lucescu vrea să continue seria formidabilă începută la finalul sezonului trecut. La momentul respectiv, echipa antrenorului român a câştigat toate derby-urile, iar aceste victorii i-au adus într-un final titlul.

PAOK a avut o serie formidabilă de patru victorii la rând, în finalul play-off-ului trecut. Echipa lui Răzvan Lucescu le-a învins pe rând pe AEK, Olympiakos, Panathinaikos şi Aris, pentru a câştiga titlul în ultima rundă.

Înaintea derby-ului cu Panathinaikos din acest sezon, grecii sunt convinşi că Răzvan Lucescu se gândeşte doar la victorie, pentru ca PAOK să-şi consolideze poziţia de lider şi să transmită un mesaj ferm către celelalte rivale din campionat.

Reclamă
Reclamă

„Echipa lui Lucescu a înregistrat cele mai multe victorii în campionat, în duelurile cu Panathinaikos. PAOK vrea să adauge un nou succes în această serie a victoriilor din derby-uri. Asta va trimite un mesaj către toate celelalte contracandidate la titlu, şi anume faptul că trebuie să se autodepăşească, dacă vor vrea să obţină „sceptrul” puterii.

Cu o victorie în faţa lui Panathinaikos, PAOK va avea mai multe beneficii. În primul rând, va rămâne pe primul loc în campionat. În al doilea rând, îi vor lăsa pe rivalii de la Panathinaikos la o opt puncte în spate, ceea ce reprezintă o distanţă uriaşă faţă de o rivală direct la titlu. În al treilea rând, Lucescu va aduce echipei şi mai multă încredere, un element pe care antrenorul român îl consideră necesar, pentru ca echipa sa să rămână neînvinsă.

Toată lumea de la Toumba ştie că pentru a obţine o victorie în primul derby al sezonului, trebuie să fie complet disciplinaţi, concentraţi timp de 90 de minute şi combativi în duelurile unu contra unu. Asta este filosofia lui Lucescu, pe care a avut grijă să le-o reamintească jucătorilor într-unul dintre discursurile sale recente, spunând în mod caracteristic: ‘fiecare meci este o bătălie'”, au notat grecii de la sport24.gr.

Reclamă

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK

Lovitura uriaşă dată de Răzvan Lucescu la PAOK. Un fost câştigător de Champions League va semna pe 2 ani. Este vroba de fundaşul croat Dejan Lovren. Până să debuteze în tricoul campioanei Greciei, PAOK are derby tare cu Panathinaikos, duminică, de la 20:30, live în AntenaPLAY.

Fundaşul croat Dejan Lovren va semna un contract pe doi ani cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, după ce va efectua vizita medicală.

Fundaşul internaţional croat (78 de selecţii) a fost plasat pe lista de transferuri de Olympique Lyon în această vară, dar nu şi-a găsit un club. Piaţa de transferuri din Grecia s-a închis în urmă cu mai mult de 24 de ore, dar PAOK ar trebui să obţină o scutire dovedind că a ajuns la un acord cu OL înainte de închiderea pieţei.PAOK Salonic ocupă locul 2 în campionatul Greciei, după 3 etape, scrie news.ro.

Dejan Lovren are o carieră impresionantă, fiind finalist de Cupă Mondială alături de naţionala sa, Croaţia, în 2018. Croatul a evoluat timp de şase sezoane la Liverpool, alături de care a cucerit titlul în Premier League şi trofeul de Champions League.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Tottenham – Arsenal LIVE SCORE (16:00)! Derby încins pentru echipa lui Drăgușin! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

13:40

VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

13:22

Lovitură pentru Lewis Hamilton, înainte de cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Va lua startul de pe linia boxelor

13:19

PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu în Super Liga Greciei

13:11

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY! Spectacol la Baku

12:39

„Veste groaznică!” Florin Prunea, devastat de moartea lui Gigi Mulțescu: „Am fost unul dintre copii lui”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și