Închide meniul

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 14:48

Reclamă
Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu!

FOTO: Facebook Dinamo

FRF anunţă că la meciurile rămase de disputat în această etapă de Liga 1 se vor ţine momente de reculegere în memoria lui Gigi Mulţescu, care a murit duminică, la 72 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu a îmbrăcat de 15 ori tricoul echipei naţionale a României, în perioada 1974-1983.

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu!

În cariera sa, a evoluat pentru Jiul Petroşani, Dinamo, CSM Suceava, Rocar şi UTA Arad. Ca antrenor a activat la mai multe echipe din ţară, precum Dinamo, Timişoara, Sportul Studenţesc, Vaslui, Ceahlăul, Petrolul etc, dar şi în străinătate, în special în Turcia, unde le-a pregătit pe Samsunspor, Kayserispor, Ankaragucu şi Gaziantepspor, notează news.ro.

”Odihneşte-te în pace, nea Gigi! Familia fotbalului românesc îţi mulţumeşte şi îţi rămâne recunoscătoare pentru tot ceea ce ai oferit celui mai iubit sport!”, a notat frf.ro.

Cristi Borcea, mesaj sfâşietor la aflarea veştii că Gigi Mulţescu a murit

Cristi Borcea a transmis un mesaj sfâşietor, la aflarea veştii că Gigi Mulţescu a murit. Fostul patron al lui Dinamo era pe perfuzii, în momentul în care a aflat vestea tragică.

Reclamă
Reclamă

Gigi Mulţescu a decedat la vârsta de 72 de ani. Legenda lui Dinamo se află în spital încă de săptămâna trecută, confruntându-se cu grave probleme respiratorii.

Cristi Borcea a oferit o reacţie emoţionantă şi a transmis că a fost o plăcere să lucreze cu Gigi Mulţescu. Fostul patron al lui Dinamo şi-a amintit de golul fabulos marcat de acesta, în duelul cu Hamburg, din Cupa Campionilor Europeni.

„Haideți că sunt pe perfuzii, știu de ce mă sunați, de Gigi… Îmi pare rău, a fost unul dintre cei mai mari dinamoviști. Toți dinamoviștii ne aducem aminte de meciurile remarcabile pe care le făcea Gigi, mai ales cu Hamburg.

Reclamă

A luat trei campionate, două consecutive, două Cupe. Este un moment de mare durere și este păcat că îi apreciem mai mult când nu mai sunt, decât atunci când îi avem.

L-am avut de atâtea ori antrenor, am stat de atâtea ori lângă el când juca. Veneam la stadion și ne uităm cu plăcere la antrenamentele pe care le făcea cu Dinamo.

Era o încântare să-l vezi atât că jucător, cat și că antrenor. Inteligență pe care a avut o că jucător… a avut-o și că antrenor”, a declarat Cristi Borcea, conform iamsport.ro

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:49

Simona Halep a dat verdictul despre colaborarea dintre Patrick Mouratoglou şi Naomi Osaka! În ce relaţii a rămas cu francezul

18:48

LIVE SCOREPoli Iași – Universitatea Craiova 1-0. Kamberi a deschis scorul în Copou

17:58

VideoSergio Perez, dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Dezastru! Nu mai am cuvinte”

17:54

LIVE SCORETottenham – Arsenal 0-1! Radu Drăgușin a fost rezervă! Barcelona joacă ACUM pe terenul celor de la Girona

17:40

LIVE VIDEOFC Porto – Farense 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Galeno a deschis scorul din penalty. Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

17:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 5 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 6 Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine”
Citește și