Închide meniul

„Sunt pe perfuzii!” Cristi Borcea, mesaj sfâşietor la aflarea veştii că Gigi Mulţescu a murit

Viviana Moraru Publicat: 15 septembrie 2024, 13:05

Reclamă
„Sunt pe perfuzii! Cristi Borcea, mesaj sfâşietor la aflarea veştii că Gigi Mulţescu a murit

Cristi Borcea, mesaj sfâşietor la aflarea veştii că Gigi Mulţescu a murit

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

Cristi Borcea a transmis un mesaj sfâşietor, la aflarea veştii că Gigi Mulţescu a murit. Fostul patron al lui Dinamo era pe perfuzii, în momentul în care a aflat vestea tragică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu a decedat la vârsta de 72 de ani. Legenda lui Dinamo se află în spital încă de săptămâna trecută, confruntându-se cu grave probleme respiratorii.

Cristi Borcea, mesaj sfâşietor la aflarea veştii că Gigi Mulţescu a murit

Cristi Borcea a oferit o reacţie emoţionantă şi a transmis că a fost o plăcere să lucreze cu Gigi Mulţescu. Fostul patron al lui Dinamo şi-a amintit de golul fabulos marcat de acesta, în duelul cu Hamburg, din Cupa Campionilor Europeni.

„Haideți că sunt pe perfuzii, știu de ce mă sunați, de Gigi… Îmi pare rău, a fost unul dintre cei mai mari dinamoviști. Toți dinamoviștii ne aducem aminte de meciurile remarcabile pe care le făcea Gigi, mai ales cu Hamburg.

A luat trei campionate, două consecutive, două Cupe. Este un moment de mare durere și este păcat că îi apreciem mai mult când nu mai sunt, decât atunci când îi avem.

Reclamă
Reclamă

L-am avut de atâtea ori antrenor, am stat de atâtea ori lângă el când juca. Veneam la stadion și ne uităm cu plăcere la antrenamentele pe care le făcea cu Dinamo.

Era o încântare să-l vezi atât că jucător, cat și că antrenor. Inteligență pe care a avut o că jucător… a avut-o și că antrenor”, a declarat Cristi Borcea, conform iamsport.ro.

Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu

Dinamo a oferit prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu! Oficialii clubului alb-roșu au postat, pe rețelele de socializare, un mesaj după trecerea în neființă a legendei clubului.

Reclamă

„Odihnă veșnică, Gigi Mulțescu!

Toate gândurile dinamoviștilor pleacă acum spre familia celui ce a fost marele Gheorghe Mulțescu.

Nea Gigi a fost alături de Dinamo atât atunci când câștiga campionate, ca jucător (1979-1985), oferindu-ne momente de neuitat pe care le transmitem și astăzi, din generație în generație, golul cu Hamburg fiind unul dintre ele, cât și în vremuri gri și negre, ca antrenor al echipei noastre.

Nea Gigi n-a ezitat să fie alături de clubul pe care l-a iubit și a răspuns mereu cu “Prezent” atunci când i-a fost cerut sprijinul, acceptând responsabilitatea postului de antrenor în situații extreme, chiar și pe final de carieră, când starea de sănătate nu mai era favorabilă.

Întreaga suflare dinamovistă îți mulțumește pentru tot ce ai fost și pentru tot ce ai făcut în această viață, Gigi Mulțescu! Veșnic un model de dinamovist și un exemplu de dinamovism”, au notat oficialii „câinilor”.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:05

Tottenham – Arsenal LIVE SCORE (16:00)! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

14:27

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Lovitură uriașă pentru clubul saudit

14:11

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY! Spectacol la Baku

13:40

VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

13:22

Lovitură pentru Lewis Hamilton, înainte de cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Va lua startul de pe linia boxelor

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 5 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF 6 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial
Citește și