Închide meniul
EXCLUSIV

George Pușcaș a aflat de pe rețelele de soacializare că nu e în lot pentru Lituania! Reacția atacantului

Publicat: 16 septembrie 2024, 11:57

Reclamă
George Pușcaș a aflat de pe rețelele de soacializare că nu e în lot pentru Lituania! Reacția atacantului

George Pușcaș a aflat de pe rețelele sociale că nu e în lot pentru Lituania

Profimedia

George Puşcaș a aflat de pe rețelele de socializare că nu e în lot cu Lituania, meci câştigat de România cu scorul de 3-1. După ce a evoluat câteva minute în meciul cu Kosovo, Pușcaș a fost lăsat în afara echipei pentru cel de-al doilea joc al lunii septembrie. Mircea Lucescu a decis să nu se bazeze pe atacant în partida din Ghencea, dar, din informațiile AS.ro, nu l-a anunțat și pe acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor noastre, George Pușcaș a aflat de pe rețelele sociale că nu va prinde lotul de 23 pentru Lituania. Acest lucru nu i-a picat deloc bine atacantului care a solicitat să aibă o discuție cu Mircea Lucescu. Jucătorul s-ar fi așteptat să fie anunțat de selecționer sau de staff de faptul că nu se vor baza pe el în cel de-al doilea joc.

George Pușcaș a aflat de pe rețelele de socializare că nu e în lot cu Lituania

Din informațiile Antena Sport, Mircea Lucescu a refuzat să discute cu jucătorul, pentru a-i oferi o explicație. Conform surselor noastre, Pușcaș a fost dezamăgit de tratamentul pe care l-a primit, ținând cont de faptul că este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul României.

George Puşcaş este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro. Sezonul trecut George Puşcaş a început campionatul la Genoa, în prima ligă italiană, după care a fost împrumutat la Bari.

În această vară,. George Puşcaş a plecat în Turcia. George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă! Atacantul naţionalei României a semnat cu Bodrum FK, echipă nou-promovată în prima ligă turcă.

Reclamă
Reclamă

Echipa din Bodrum a încheiat pe locul patru ediţia trecută a ligii secunde din Turcia şi a promovat în calitate de câştigătoare a play-off-ului. “Clubul nostru a ajuns la un acord pe 3 ani cu atacantul George Puşcaş, care a jucat pentru Genoa în sezonul trecut. Bine ai venit în familia noastră, George!”, a fost mesajul transmis pe reţelele sociale de Bodrum FK.

România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1) în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor. Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă. Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar portarul nostru a fost la post. Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră. Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat.

Reclamă

Tricolorii au preluat conducerea în minutul 87. Ianis Hagi a fost faultat în careu de către Lasickas, arbitrul a dictat penalty după ce faza a fost controlată de VAR, iar Răzvan Marin a transformat. În minutul 90+2 Alexandru Mitriţă a plecat pe contraatac, a trimis la Alibec, acesta i-a pasat tot lui, iar Mitriţă a stabilit scorul final, 3-1 pentru România.

În grupa UEFA Nations League România are şase puncte şi ocupă primul loc. Naţionala e urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:10

Ce a spus antrenorul Fabio Pecchia după ce Valentin Mihăilă a părăsit accidentat terenul, în Parma – Udinese 2-3

8:48

Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer”

8:38

Andrei Raţiu a fost desemnat omul meciului după golul fabulos din Rayo Vallecano – Osasuna 3-1. Nota uriaşă primită

8:22

Viorel Moldovan, dărâmat după Rapid – Universitatea Cluj 0-2: „E un moment crunt! Toată lumea e bulversată!”

0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și