Închide meniul

Neluţu Varga, anunţ surpriză despre Louis Munteanu: „Am ofertă pentru el!” Îl poate vinde după doar două luni

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2024, 14:15

Reclamă
Neluţu Varga, anunţ surpriză despre Louis Munteanu: „Am ofertă pentru el! Îl poate vinde după doar două luni

Neluţu Varga, anunţ surpriză despre Louis Munteanu

Neluţu Varga, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Neluţu Varga a făcut un anunţ surpriză despre Louis Munteanu. Patronul de la CFR Cluj a transmis că a primit o ofertă pentru atacantul său, la doar două luni după ce l-a transferat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a semnat cu CFR Cluj în vară, după ce a fost dorit şi de FCSB şi Rapid. Neluţu Varga le-a plătit celor de la Fiorentina suma de trei milioane de euro pentru a-l transfera pe atacantul român.

Neluţu Varga, anunţ surpriză despre Louis Munteanu

Louis Munteanu s-a adaptat imediat la CFR Cluj şi a marcat patru goluri. În derby-ul cu FCSB, atacantul a reuşit o „dublă”, iar Neluţu Varga a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

Patronul de la CFR Cluj a dezvăluit că ofertele curg pentru Louis Munteanu, deşi a semnat cu clujenii în urmă cu doar două luni. Varga a dat de înţeles totuşi că nu se va pune problema ca atacantul să se despartă de echipa din Gruia, în această perioadă.

„Louis Munteanu a fost cea mai bună investiție pe care o puteam face. Este marele plus al acestui joc. O investiție enorm de bună. Cea mai bună investiție pe care am făcut-o în fotbal. Am deja ofertă pentru el, dar nu vreau să spun mai multe. El va marca multe goluri la CFR”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Louis Munteanu este cotat la 1,8 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Acesta a fost crescut la Academia lui Gică Hagi şi a evoluat la echipa „Regelui” în precedentele două sezoane.

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2. Atacantul clujenilor a fost autorul unei duble în derby-ul cu FCSB din Gruia, încheiat la egalitate, scor 2-2. Fostul atacant de la Farul Constanţa, dorit de FCSB şi Rapid vara aceasta, a deschis scorul în minutul 36, cu o execuţie superbă.

Munteanu a reuşit dubla în debutul reprizei secunde, în minutul 49. Cu toate acestea, FCSB a reuşit să revină şi să obţină un punct, graţie golurilor marcate de Băluţă şi Dawa.

Reclamă

„Un meci greu, cu un adversar dificil şi zic că am făcut o partidă bună, dar am făcut greşelile de pe final şi, când ai în faţă o echipă cu calitate, vine peste tine. Am ieşit, că m-am încărcat puţin, am fost şi la naţională, am fost pe drumuri şi eu am cerut schimbarea.

Pentru mine şi prietenii mei au fost acele semne, gesturi pentru prietenii mei, care ştiu ei mai bine. Nu, pentru nimic.

Când vii la CFR e presiune mereu, nu doar pe mine, ci pe fiecare jucător care e aici. Vrem să câştigăm meci de meci şi să câştigăm meciul.

M-am gândit înainte de meci să fiu mai mult în careu, că Dawa şi Mihai Popescu sunt agresivi şi am zis să fiu acolo în faţa porţii, că inteligenţi ca mine nu au cum să fie.

Aşa acum am mai spus. Din mici detalii au întors jocul, iar dacă se evita cea de la primul gol poate închideam jocul sau mai marcarcam un gol”, a declarat Louis Munteanu, la digisport.ro.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și