Închide meniul

Sorin Cârţu a făcut praf doi jucători de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Poli Iaşi: „Lipsă de inteligenţă”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 septembrie 2024, 16:25

Reclamă
Sorin Cârţu a făcut praf doi jucători de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Poli Iaşi: „Lipsă de inteligenţă

Sorin Cârţu a făcut praf doi jucători de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Poli Iaşi

Sorin Cârţu, în timpul unui meci / Hepta

Sorin Cârţu a făcut praf doi jucători de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Poli Iaşi. Fostul preşedinte al echipei patronate de Mihai Rotaru „i-a luat la ţintă” pe Takuto Oshima şi Gregorio Sierra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a pierdut surprinzător în deplasarea de la Iaşi. Oltenii au ajuns pe locul 4 în Liga 1, fiind depăşiţi la golaveraj de Dinamo.

Sorin Cârţu a făcut praf doi jucători de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Poli Iaşi: „Lipsă de inteligenţă”

Eu când mă uit la un meci, îl văd cu ochiul specialistului, nu mă uit ca un spectator. Văd ce ar trebui făcut pentru a împlini obiectivul. Trebuie continuitate. Trebuie dârzenie (…) Jucătorii pe care i-am văzut până acum… Oshima are un stil interesant de joc. E tentant să-l apreciezi, dar el joacă foarte mult după ureche. Trebuia să aștepte o pasă în spate, dar s-a dus pe linia atacanților și apoi a avut loc un contraatac. În meciul cu Rapid, el nu a stat pe linia de 16 metri. Trebuia să aducă siguranță în vederea unui contraatac. Lipsesc jucătorii care să fie conectați. În schimb, mi-a plăcut Mora. E puțin totuși.

Eu mă uit la Sierra. Nu se poate să faci o asemenea greșeală. Uită fotbalul. El a jucat în liga a doua din Spania. Nu știe cum trebuie să acționeze ca fundaș stânga? Fă linia cu Zajkov. Ați văzut cum s-a dus? L-a scos din offside. Lipsă de inteligență. E haotic. Nu poți să joci după ureche niciodată, mai ales că ești adus din afară pentru a îmbunătăți situația echipei. Cum poți să faci asemenea greșeală?”, a spus Sorin Cârţu la fanatik.ro.

Nici antrenorul Costel Gâlcă nu a scăpat de criticile lui Sorin Cârţu. „Eu nu am înțeles schimbarea Ivan – Barbu. Noi am păcătuit. Nu s-a putut rezolva nimic”, a mai declarat Sorin Cârţu pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă

Poli Iași – Universitatea Craiova 2-0. Alex Mitriţă a ratat un penalty

Meciul Poli Iași – Universitatea Craiova 2-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Emil Săndoi a debutat cu dreptul pe banca moldovenilor. Alexandru Mitriţă a ratat o lovitură de la 11 metri în repriza secundă, ratând şansa de a restabili egalitatea. Kamebri a deschis scorul în minutul 30, în timp ce Taison a majorat diferenţa în minutul 90+10.

Ieşenii au câştigat la primul lor meci cu antrenorul Emil Săndoi pe banca tehnică, deşi au fost dominaţi de Universitatea, dar au ştiut să se adapteze mai bine condiţiilor, pe o ploaie insistentă şi un teren greu, iar pe final impracticabil. Poli a avut prima mare ocazie a meciului, dar albanezul Florian Kamberi (28) a ratat singur cu portarul. La scurt timp, Kamberi a deschis scorul (30), dintr-o fază mai puţin clară decât cea anterioară.

Universitatea a avut şansa egalării prin Nicuşor Bancu, dar portarul Jesus Fernandez a respins şutul său la colţul scurt (51). Craiovenii au beneficiat de un penalty, acordat de VAR după un henţ comis în careu de Guilherme Soares, dar Alexandru Mitriţă a trimis peste poartă de la 11 metri (58).

Reclamă

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă a ratat câteva ocazii uriaşe, Ştefan Baiaram (68) şi Luis Paradela (69) nereuşind să îl învingă pe Fernandez din 4-5 metri. Ieşenii au ratat şi ei prin brazilianul Tailson (75), singur cu portarul Laurenţiu Popescu, dar în cele din urmă sud-americanul a închis meciul în minutele adiţionale (90+10), după ce Popescu a avut intervenţii salutare în faţa sa şi a lui Kamberi.

Universitatea are un singur punct în ultimele trei etape. Ieşenii veneau după două eşecuri consecutive, ultimul categoric, 2-6 cu FC Hermannstadt, la Sibiu.

 

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și