Închide meniul

Poli Iași – Universitatea Craiova LIVE SCORE (18:15). Oltenii luptă pentru primul loc în Liga 1. Echipele probabile

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 11:37

Reclamă
Poli Iași – Universitatea Craiova LIVE SCORE (18:15). Oltenii luptă pentru primul loc în Liga 1. Echipele probabile

Poli Iași - Universitatea Craiova LIVE SCORE (18:15)

Alex Mitriţă, în timpul unui meci / Profimedia

Meciul Poli Iași – Universitatea Craiova va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro, de la ora 18:15. Partida contează pentru etapa cu numărul 9 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest meci, Poli Iași este pe locul 14 în Liga 1, cu 7 puncte. De cealaltă parte, Craiova se află pe locul al 3-lea, cu 15 puncte.

Poli Iași – Universitatea Craiova LIVE SCORE (18:15)

Echipele probabile:

Poli Iași (4-2-3-1): J. Fernandes – Todoroski, F. Ilie, Samayoa, Ispas – Bordeianu, Gouet – Gheorghiță, Roman, Teixeira – Kamberi
Rezerve: Ailenei, Guilherme, C. Silva, Atanaskoski, Ștefanovici, Itu, M. Tănasă, Miskovic, V. Gheorghe, Tailson, Harrison, D. Popa
Absent: Marchioni (accidentat)
Antrenor Emil Săndoi

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Sierra, Bancu – Oshima, Căpățînă – Baiaram, Mitriță, Mora – Koljic
Rezerve: S. Lung, Badelj, Danciu, Bană, Cicâldău, Lukic, Zajkov, Screciu, A. Ivan, D. Barbu, Ndong, Houri
Absenți: –
Antrenor Constantin Gâlcă

Reclamă
Reclamă

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, partida s-a jucat pe stadionul „Ion Oblemenco” și s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Proaspătul jucător al Universităţii Craiova l-a devansat pe colegul său de echipă, Alex Mitriţă.

Cicâldău va câştiga 75.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova, sumă care e plătită atât de echipa lui Rotaru, cât şi de Galatasaray în acest sezon. Mitriţă are un salariu de aproape 60.000 de euro.

Reclamă

”Cicâldău e cel mai bine plătit jucător din România. În momentul ăsta, Craiova are primii trei jucători cel mai bine plătiți din România, cu mult peste ceilalți. Sunt Cicâldău, Mitriță și Ivan, peste jumătate de milion fiecare”, a declarat Daniel Stanciu pentru digisport.ro.

La FCSB, cel mai bine plătit jucător este Vlad Chiricheş, căruia Becali i-a propus să se retragă şi să ocupe o funcţie în club. Chiricheş câştigă 30.000 de euro pe lună. Florin Tănase are şi el un salariu de 350.000 de euro pe an.

Noul atacant al FCSB-ului, Daniel Bîrligea, adus de la CFR Cluj, va avea un salariu de 25.000 de euro la campioana României. La CFR Cluj el câştiga numai 6.000 de euro pe lună. Totuşi, Bîrligea avea o înţelegere cu ardelenii pentru un salariu de 18.000 de euro pe lună în cazul în care ar fi rămas la CFR.

Alex Cicâldău a fost transferat definitiv de Universitatea Craiova. Dacă iniţial toate informaţiile duceau către un împrumut de la Galatasaray, Mihai Rotaru a ales un transfer.

”Este vorba despre un transfer definitiv”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată, după ce oltenii au anunţat oficial mutarea în ultima zi de mercato.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:27

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Lovitură uriașă pentru clubul saudit

14:11

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY! Spectacol la Baku

14:05

Tottenham – Arsenal LIVE SCORE (16:00)! Derby încins pentru echipa lui Drăgușin! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

13:40

VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

13:22

Lovitură pentru Lewis Hamilton, înainte de cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Va lua startul de pe linia boxelor

13:19

PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu în Super Liga Greciei

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și