Închide meniul

Denis Drăguș, făcut praf în Turcia! A fost introdus și schimbat în aceeași repriză! Critici dure la adresa românului

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2024, 18:24

Reclamă
Denis Drăguș, făcut praf în Turcia! A fost introdus și schimbat în aceeași repriză! Critici dure la adresa românului

Denis Drăguș, făcut praf în Turcia!

Profimedia

Denis Drăguș a fost făcut praf în Turcia! Jucătorul legitimat la Trabzonspor a fost ținta unor critici dure, după partida cu Beșiktaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a fost introdus în teren în minutul 46 al duelului dintre Trabzonspor și Beșiktaș, încheiat cu scorul de 1-1. Acesta a fost apoi schimbat în minutul 90+6 de către antrenorul Senol Guneș.

Denis Drăguș, făcut praf în Turcia!

La finalul partidei, antrenorul lui Trabzonspor nu s-a ferit de cuvinte și a catalogat prestația lui Drăguș drept „un eșec”.

”Drăguș a fost deconectat de la meci! Am decis după ceva timp să îl scot. Putem privi evoluția lui ca pe un eșec”, a spus tehnicianul lui Trabzonspor.

Totodată, un analist sportiv din Turcia, Senol Ustaomer, a declarat că Denis Drăguș a arătat ca un fundaș al echipei adverse.

Reclamă
Reclamă

”Senol Guneș i-a făcut față bine lui Denis Drăguș. Atacantul român a jucat de parcă era fundaș al lui Beșiktaș”, a spus analistul, la televiziunea aSpor.

Duelul cu Beșiktaș a reprezentat al 7-lea meci la rând fără gol marcat pentru Denis Drăguș. Atacantul a fost transferat de turci de la Standard Liege, în schimbul a 1,7 milioane de euro.

Până în momentul de față, Drăguș a înscris un singur gol pentru Trabzonspor, în partida cu Ruzomberok, din turul 2 preliminar al UEFA Europa League.

Reclamă

Ce spunea Denis Drăguș, după ce a semnat cu Trabzonspor

Denis Drăguş şi-a setat obiectivele, după ce a fost din nou prezentat ca noul jucătăr al lui Trabzonspor. Atacantul naţionalei îşi doreşte să câştige cât mai multe trofee, la noua echipă.

Denis Drăguş a fost transferat în această vară de Trabzonspor, de la Standard Liege. Atacantul a evoluat, sub formă de împrumut, la Gaziantep, în sezonul trecut, astfel că îşi va continua aventura în prima ligă din Turcia.

„Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la transferul meu și pentru primirea călduroasă pe care am primit-o. Sunt foarte fericit.

Fanii noștri m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi. Sunt conștient de cât de mare este pasiunea lor. Vreau să le întorc această dragoste având un sezon bun. Vreau să câștig trofee aici”, a declarat Denis Drăguş, conform site-ului oficial al clubului.

La momentul respectiv, și vice-preşedintele lui Trabzonspor a oferit declaraţii despre transferul lui Denis Drăguş. Acesta a transmis că are mari aşteptări de la internaţionalul român.

„Dragus este un jucător de la care avem așteptări mari. Sperăm să petrecem sezoane bune împreună. Îi spun bun venit din nou la Trabzonspor. Sper că va fi foarte fericit aici”, a declarat şi vice-preşedintele lui Trabzonspor, Yahya Karahasa.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și