Închide meniul

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

Bogdan Stănescu Publicat: 17 septembrie 2024, 0:30

Reclamă
Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna!

Andrei Raţiu e felicitat de colegi după gol / Profimedia Images

Jucătorul Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna, scor 3-1, din etapa a cincea a campionatului Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raţiu, care a fost integralist, a marcat în minutul 67. Primul gol al echipei Rayo a fost înscris de Mumin, în minutul 50, iar al treilea gol de Lopez, în minutul 90+5.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

Pentru Osasuna a punctat Garcia (27). În clasament, Rayo este pe locul 8, cu 7 puncte, iar Osasuna este pe 11, tot cu 7 puncte.

După ce Gică Craioveanu trăgea un semnal de alarmă în privinţa lui Raţiu, jucătorul naţionalei a evoluat tot meciul pentru Rayo şi a reuşit să şi marcheze.

”A avut ceva oferte, dar Mister și prezi (n.r.: antrenorul Marcelino și președintele clubului) i-au spus că au mare încredere în el. Și, uite, sunt dezamăgit de amândoi. Nu te poți juca așa cu sentimentele unui jucător.

Reclamă
Reclamă

Lasă-l să plece, dacă tu nu ai încredere în el”, declara Gică Craioveanu pentru digisport.ro.

Andrei Raţiu a fost integralist şi în meciul Espanyol – Rayo 2-1. Anterior, în Getafe – Rayo 0-0 şi Rayo – Barcelona 1-2, Raţiu nu a evoluat niciun minut, chiar dacă era disponibil. Antrenorul Marcelino a decis să îl lase pe bancă în ambele jocuri, iar Gică Craioveanu se arăta foarte nemulţumit de situaţia lui Raţiu.

„Sper să plece în iarnă. Îl văd la Valencia”

Craioveanu îl vede pe Andrei Raţiu la Valencia. În vârstă de 26 de ani, Andrei Raţiu e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro.

Reclamă

”Eu cred că va juca foarte puțin. În iarnă, sper să plece, dar să rămână în Spania. Îl văd, spre exemplu, la Valencia.

El avea loc și la Villarreal, de unde a plecat, dar se reface Foyth”, a mai spus Craioveanu, pentru sursa citată.

Andrei Raţiu a fost integralist în primele meciuri ale României din acest sezon de Liga Naţiunilor. România le-a învins cu 3-0, în deplasare pe Kosovo, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, şi cu 3-1 acasă pe Lituania.

Gigi Becali l-a vrut şi el pe Andrei Raţiu!

Gigi Becali dezvăluia că a vrut să îl transfere pe Andrei Raţiu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor susţinea că Raţiu ar fi fost de acord să vină în România. Totuşi, el cerea un salariu uriaş, pe care Becali nu a putut să i-l ofere.

Gigi Becali recunoştea că îl place foarte mult pe Raţiu. De altfel, cota lui Raţiu a crescut după evoluţiile de la EURO 2024. Dacă anterior valora 1.5 milioane de euro, acum cota lui Raţiu e dublă.

Am vrut să-l iau pe Rațiu. Puteam să-l iau, dar cerea el salariu 600-700 de mii. Am zis că nu pot să-i dau atât. Dar el e jucător de mare clasă”, spunea Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Presa spaniolă scria în vară că Brighton, Brentford şi Atalanta erau pe urmele fundaşului dreapta al naţionalei. Totuşi, Rayo Vallecano ar fi cerut o sumă uriaşă în schimbul românului, de 10 milioane de euro.

Rayo Vallecano l-a transferat în vara lui 2023 pe Raţiu de la Huesca pentru 500.000 de euro. Fundaşul naţionalei mai are contract cu Rayo Vallecano până în vara lui 2028. În trecut Raţiu a fost la Villareal, echipă la care a evoluat, cu mare succes, şi Gică Craioveanu.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

23:21 16 sept.

Alex Chipciu, dezvăluiri despre salariile de la U Cluj după 2-0 cu Rapid: „Am auzit că 20.000, că 15.000… Nu am salariul ăsta”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și