Închide meniul

Andrei Raţiu, lovitura de Champions League încercată de Gigi Becali! Răspunsul primit de patronul FCSB de la fundaşul naţionalei

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2024, 13:46

Reclamă
Andrei Raţiu, lovitura de Champions League încercată de Gigi Becali! Răspunsul primit de patronul FCSB de la fundaşul naţionalei

Andrei Raţiu, lovitura de Champions League încercată de Gigi Becali

Andrei Raţiu, în timpul unui meci al României de la EURO 2024 / Profimediaimages

Andrei Raţiu este lovitura de Champions League încercată de Gigi Becali la FCSB! Fundaşul care s-a făcut remarcat la naţionala României pe durata EURO 2024 i-a oferit imediat răspunsul patronului campioanei din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că jucătorul de 26 de ani a fost dispus să plece din La Liga şi să joace în România. Totuşi, a cerut un salariu uriaş pentru a pleca de la Rayo Vallecano.

Andrei Raţiu, lovitura de Champions League încercată de Gigi Becali

Raţiu venea la FCSB dacă era plătit „regeşte”. Şi-a dorit să încaseze cel mai mare salariu din istoria Ligii 1. Gigi Becali nici nu a vrut să audă.

Am vrut să-l iau pe Rațiu. Puteam să-l iau, dar cerea el salariu 600-700 de mii. Am zis că nu pot să-i dau atât. Dar el e jucător de mare clasă„, a spus Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Pe postul de fundaş dreapta la FCSB se luptă pentru un loc de titular Nana Antwi, Vali Creţu şi Alexandru Pantea. Raţiu are o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Raţiu, asaltat cu oferte. Este dorit în Premier League!

Spaniolii au anunţat care este decizia finală luată de Rayo Vallecano, în privinţa viitorului lui Andrei Raţiu, după prestaţiile acestuia de la EURO 2024. Ibericii au transmis că echipa românului nu este dispusă să-l cedeze pe acesta.

Andrei Raţiu a fost titular în toate cele patru partide ale naţionalei, de la EURO 2024. „Sonic” a avut o prestaţie solidă şi a atras atenţia unor cluburi din Premier League şi Serie A.

Spaniolii de la AS.com notează faptul că Rayo Vallecano e gata să-i propună un nou contract lui Andrei Raţiu, pentru a-l convinge pe acesta să continue în La Liga.

Reclamă

Andrei Raţiu ar urma să primească o mărire de salariu şi oficialii echipei spaniole i-ar garanta acestuia ca va fi titular în următorul sezon.

Brighton, Brentford şi Atalanta sunt echipele care au pus ochii pe fundaşul român. Spaniolii au anunţat, înainte de meciul României cu Olanda, faptul că Rayo cere cel puţin zece milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

Viteza sa diabolică și munca din defensivă au atras toate privirile, atât de mult încât fundașul și-a câștigat în mod cinstit un loc pe radarul unor cluburi din Premier League, Bundesliga și Serie A. Cota sa de piață a explodat.

Rayo este conștientă de faptul că valoarea sa a crescut, motiv pentru care vrea să îl blindeze. Rayo Vallecano vrea să îi ofere un nou contract cu niște condiții mult mai bune și are intenția clară de a-i oferi un rol important în sezonul următor.

Aceste planuri nu se opresc la un singur sezon, având în vedere că se bazează pe Rațiu și în viitor. În momentul în care a ajuns vara trecută, Andrei a luat în considerare o înțelegere pe termen lung. De fapt, fundașul a semnat până în 2028″, au notat spaniolii, conform sursei citate anterior.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

10:26

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

9:53

EXCLUSIV„Se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua!” Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

9:18

„Mi-a plăcut enorm asta!” Verdictul lui Răzvan Lucescu după parcursul României la EURO 2024

8:43

Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 5 Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și