Închide meniul
Foto

Are 23 de ani şi s-a căsătorit cu un milionar de 18 ani. Nunta la care nu se aştepta nimeni: „Nu mai sunt doi, ci un singur trup”

Publicat: 17 septembrie 2024, 9:14 / Actualizat: 17 septembrie 2024, 11:25

Reclamă
Are 23 de ani şi s-a căsătorit cu un milionar de 18 ani. Nunta la care nu se aştepta nimeni: „Nu mai sunt doi, ci un singur trup”

Are 23 de ani şi s-a căsătorit cu un milionar de 18 ani. Nunta la care nu se aştepta nimeni

Colaj Instagram

Are 23 de ani şi s-a căsătorit cu un milionar de 18 ani. Anunţul a fost făcut chiar soţul său de 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul star al lui Real Madrid, Endrick, s-a căsătorit la doar 18 ani. Soţia sa este o cunoscută influenceriţă 23 de ani, scrie dailymail.co.uk. Gabriely Miranda este şi un model de succes şi are 23 de ani, scrie (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI ENDRICK)

Are 23 de ani şi s-a căsătorit cu un milionar de 18 ani

Anunţul căsătoriei a fost făcut chiar de starul de 18 ani de la Real Madrid. Endrick a anunţat pe reţelele de socializare căsătoria cu superbul model brazilian.

Deci nu mai sunt doi, ci un singur trup. Prin urmare, ceea ce Dumnezeu a pus cap la cap, nimeni nu poate despărți. În sfârșit, ne-am căsătorit„, a fost mesajul transmis de Endrick, pe pagina sa de Instagram.

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid în această vară

Endrick a fost prezentat în această vară de Real Madrid. Puştiul de 18 ani a semnat un contract valabil până în 2030 cu Real Madrid, iar în primul an va câştigat două milioane de euro. Salariul lui Endrick va creşte în fiecare an şi, în funcţie de performanţe, va primi şi bonusuri.

Reclamă
Reclamă

În momentul prezentării oficiale la Real Madrid, Endrick a izbucnit în lacrimi.

„Nu am cuvinte să descriu ceea ce simt pentru că întotdeauna mi-am dorit să fiu aici. Am vrut să joc la Real Madrid, a fost visul meu şi astăzi s-a împlinit. Vă mulţumesc tuturor”, le-a spus brazilianul suporterilor madrileni, cu ocazia prezentării sale.

Endrick, care a împlinit 18 ani în această vară, a fost recrutat de Real Madrid încă de la vârsta de 16 ani, de la formaţia braziliană Palmeiras, însă a fost lăsat să joace la clubul său formator în ultimele două sezoane.

Reclamă

În prezent, Endrick este cotat la 60 de milioane de euro. Endrick a jucat de 4 ori în naţionala Braziliei şi a marcat 3 goluri.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:24

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial

11:30

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

11:25

Programul zilei de marţi în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Al-Rayyan – Al-Hilal, meciul zilei

10:59

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”

10:41

Alisson Becker a răbufnit: „Este incredibil! Nu suntem proşti şi înţelegem asta!” Starul lui Liverpool, discurs tăios

10:30

De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și