Închide meniul

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 15:39

Reclamă
Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid

Endrick, emoționat la prezentarea oficială la Real Madrid/ Profimedia

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid. Atacantul brazilian a împlinit în această vară 18 ani și astfel a devenit oficial jucătorul „galacticilor”. Acesta a fost transferat de formația de pe Santiago Bernabeu pentru 70 de milioane de euro de la Palmeiras în decembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de prezentarea sa în faţa publicului madrilen, atacantul în vârstă de 18 ani a efectuat vizita medicală şi a semnat contractul cu Real Madrid pentru următoarele şase sezoane. Endrick va purta tricoul cu numărul 16.

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid

„Nu am cuvinte să descriu ceea ce simt pentru că întotdeauna mi-am dorit să fiu aici. Am vrut să joc la Real Madrid, a fost visul meu şi astăzi s-a împlinit. Vă mulţumesc tuturor”, le-a spus brazilianul suporterilor madrileni, cu ocazia prezentării sale.

Endrick, care a împlinit 18 ani duminica trecută, a fost recrutat de Real Madrid încă de la vârsta de 16 ani, de la formaţia braziliană Palmeiras, însă a fost lăsat să joace la clubul său formator în ultimele două sezoane.

Tânărul internaţional brazilian (10 selecţii, 3 goluri), va purta tricoul cu numărul 16 la Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! După ce Kylian Mbappe a fost prezentat oficial, Real Madrid continuă lupta pentru staruri. Presa spaniolă scrie că Alphonso Davies (23 de ani) şi-a dat acordul să meargă la Real Madrid.

Potrivit AS.com, Alphonso Davies va evolua la Real Madrid din vara lui 2025. El va semna cu echipa antrenată de Carlo Ancelotti din postura de jucător liber de contract.

Real l-ar fi dorit de acum, dar Bayern Munchen insistă să primească 50 de milioane de euro în schimbul jucătorului cu care mai are contract doar un an! Aceasta este, de altfel, şi cota de pe transfermarkt.com a jucătorului canadian.

Reclamă

Alphonso Davies a fost cumpărat în ianuarie 2019 de Bayern Munchen de la Vancouver, în schimbul sumei de 14 milioane de euro. Davies era cotat atunci la 10 milioane de euro.

Fundaşul stânga a fost titular la Bayern Munchen sezonul trecut. El a adunat 42 de prezenţe sezonul trecut în tricoul lui Bayern Munchen. El a înscris de 3 ori şi a dat 6 assist-uri.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:20

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și