Închide meniul

Ce a spus antrenorul Fabio Pecchia după ce Valentin Mihăilă a părăsit accidentat terenul, în Parma – Udinese 2-3

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2024, 9:10

Reclamă
Ce a spus antrenorul Fabio Pecchia după ce Valentin Mihăilă a părăsit accidentat terenul, în Parma – Udinese 2-3

Ce a spus antrenorul Fabio Pecchia după ce Valentin Mihăilă a părăsit accidentat terenul, în Parma - Udinese 2-3

Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei - Profimedia Images

Fabio Pechhia a vorbit la coferinţa de presă după ce Valentin Mihăilă a părăsit accidentat terenul, în Parma – Udinese 2-3, duel în care cruciaţii au condus cu 2-0, iar Mihăilă şi Dennis Man şi-au trecut în cont câte un assist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, partida din etapa a patra din Serie A a fost una de coşmar pentru Parma, care a pierdut cu 2-3. Mai mult, Mihăilă a fost înlocuit în minutul 88, din cauza „unei lovituri”.

Ce a spus antrenorul Fabio Pecchia după ce Valentin Mihăilă a părăsit accidentat terenul

„Valentin Mihăilă trebuie să o țină tot așa, întotdeuna este periculos atunci când atacă spațiile în viteză. Este capabil să găsească poarta cu regularitate și în Serie A.

Schimbarea sa (n.r. venită după accidentare)? A fost o lovitură”, a spus Pecchia, la finalul partidei, citat de Parma Live.

Assist-ul oferit în meciul cu Udinese a fost prima reuşită a lui Mihăilă în acest sezon, în care a adunat 386 de minute în toate competiţiile. Jucătorul de 24 de ani e cotat la 2.8 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Valentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Udinese

Valentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Udinese! Internaționalul român a avut nevoie de ajutorul colegilor și al staff-ului pentru a ieși de pe teren.

În minutul 87 al duelului dintre Parma și Udinese, Valentin Mihăilă a primit mingea de la un coechipier, iar Keinan Davis a intervenit pentru a-l bloca pe român. Englezul l-a faultat dur, iar jucătorul echipei naționale s-a prăbușit pe teren.

Arbitrul i-a arătat cartonașul galben lui Davis, iar Valentin Mihăilă a avut nevoie de ajutorul colegilor pentru a ieși de pe teren. Mai apoi, un membru al staff-ului l-a preluat pe român, pentru a-l duce în zona băncii de rezerve.

Reclamă

Totul s-a petrecut sub privirile lui Mircea Lucescu, care s-a deplasat în Italia pentru a-i vedea la treabă pe Valentin Mihăilă și pe Dennis Man. Românii au făcut spectacol în prima repriză și au oferit câte o pasă de gol, la reușitele Parmei.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Harlem Gnohere şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mesaj tulburător legat de tatăl său. S-a semnat „Bisonescu”

12:24

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial

11:30

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

11:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama şi Shandong – Mariners se joacă ACUM în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

10:59

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”

10:41

Alisson Becker a răbufnit: „Este incredibil! Nu suntem proşti şi înţelegem asta!” Starul lui Liverpool, discurs tăios

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și