Închide meniul
Foto

Valentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Udinese! Final de meci „de coșmar” pentru român

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2024, 21:26

Reclamă
Valentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Udinese! Final de meci „de coșmar” pentru român

Colaj cu accidentarea lui Valentin Mihăilă

Captură Digisport

Valentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Udinese! Internaționalul român a avut nevoie de ajutorul colegilor și al staff-ului pentru a ieși de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A doua repriză a partidei din etapa cu numărul 4 a sezonului de Serie A a fost una „de coșmar” pentru Parma. Adversarii au revenit de la 2-0, „cruciații” au avut un jucător eliminat, iar, pe final, Valentin Mihăilă s-a accidentat.

Valentin Mihăilă s-a accidentat în Parma – Udinese!

În minutul 87 al duelului dintre Parma și Udinese, Valentin Mihăilă a primit mingea de la un coechipier, iar Keinan Davis a intervenit pentru a-l bloca pe român. Englezul l-a faultat dur pe român, iar jucătorul echipei naționale s-a prăbușit pe teren.

Arbitrul i-a arătat cartonașul galben lui Davis, iar Valentin Mihăilă a avut nevoie de ajutorul colegilor pentru a ieși de pe teren. Mai apoi, un membru al staff-ului l-a preluat pe român, pentru a-l duce în zona băncii de rezerve.

VEZI IMAGINI CU VALENTIN MIHĂILĂ ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă

Totul s-a petrecut sub privirile lui Mircea Lucescu, care s-a deplasat în Italia pentru a-i vedea la treabă pe Valentin Mihăilă și pe Dennis Man. Românii au făcut spectacol în prima repriză și au oferit câte o pasă de gol, la reușitele Parmei.

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport, un cotidian important al Italiei, au anunţat că Parma vrea să obţină suma de 30 de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man. Asta l-ar transforma pe Man în cel mai scump jucător român din istorie, record care este deţinut în prezent de Radu Drăguşin. Tottenham a plătit în iarnă suma de 25 de milioane pentru fundaşul central de 22 de ani.

„Dennis Man, pe piața transferurilor: prețul s-a dublat și o poveste despre un club din Serie A apare. Fotbalistul celor de la Parma ține capul de afiș pe piața transferurilor: este evaluat la aproape 30 de milioane de euro și în curând ar putea fi declanșată o licitație internațională pentru el.

Reclamă

Cel care a împins-o pe Parma de la spate în sezonul trecut a fost jucătorul lunii august în Serie A. E un moment magic pentru Dennis Man. Românul născut în 1998 este unul dintre protagoniștii de pe piața internațională a transferurilor.

Multe cluburi sunt pe urmele sale, iar la meciul cu Udinese, de luni, impresari de la multe cluburi de renume vor veni să-l vadă: Bayern, Borussia, Lyon, Ajax și Marseille au făcut deja primii pași, dar lista celor care îl urmăresc pe Man ar putea crește în viitorul apropiat.

Meciul cu AC Milan i-a crescut cu siguranță cota jucătorului, care a devenit rapid unul dintre cei mai căutați din străinătate. Cu siguranță, după ce a plătit pentru el 15 milioane de euro (n.r. cu tot cu bonusuri), Parma se bucură acum de ascensiunea lui și a stabilit un preț de plecare al negocierilor de 30 de milioane de euro. Și sunt multe cluburi italiene interesate de jucător. AC Milan a avut, în trecut, discuții directe cu Parma în privința lui”, au anunţat italienii.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și