Închide meniul

Ce notă a primit Florinel Coman, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei, Esteghlal – Al-Gharafa 3-0

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2024, 10:16

Reclamă
Ce notă a primit Florinel Coman, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei, Esteghlal – Al-Gharafa 3-0

Ce notă a primit Florinel Coman, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei, Esteghlal - Al-Gharafa 3-0

Ce notă a primit Florinel Coman, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei, Esteghlal - Al-Gharafa 3-0

Florinel Coman a primut una dintre cele mai mari note din echipa sa, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei, Esteghlal – Al-Gharafa 3-0, meci transmis exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a avut o singură fază mai periculoasă în prima repriză, dar tentativa lui de lob a fost nereuşită. „Mbappe” a fost înlocuit în minutul 74, când gazdele conduceau cu 1-0. S-a terminat însă 3-0 reuşitele lui Ramin Rezaeian (79) şi Arash Rezavand (88).

Ce notă a primit Florinel Coman, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei

Cei de la Sofa Score i-au oferit nota 6.7, aceeaşi pe care a primit-o şi fostul galactic, Joselu. Ferjani Sassi a primit cea mai mare notă de la oaspeţi, 6.8.

Florinel Coman a bifat şase meciuri la Al Gharafa, în acest start de sezon. Fostul mijlocaş de la FCSB a reuşit să marcheze o „dublă”, în duelul de campionat cu Al-Rayyan.

După patru etape disputate, Al Gharafa se clasează pe locul şase în prima ligă din Qatar. Echipa lui Florinel Coman a acumulat cinci puncte, fiind la o distanţă de şapte lungimi faţă de liderul Al Duhail.

Reclamă
Reclamă

Adversarele lui Al Gharafa din Liga Campionilor Asiei

Acasă

Pakhtakor (Uzbekistan)
Al Ain (Emiratele Arabe Unite)
Al Nassr (Arabia Saudită)
Al Wasl (Emiratele Arabe Unite)
Deplasare

Persepolis FC (Iran)
Al Hilal (Arabia Saudită)
Esteghlal FC (Iran) 0-3
Al Ahli Saudi FC (Arabi Saudită)

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!”

13:50

Propunere incredibilă pentru Florentino Perez: „L-aş vinde pe Vinicius cu 300 de milioane euro!” Transferurile stelare propuse

12:35

Harlem Gnohere şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mesaj tulburător legat de tatăl său. S-a semnat „Bisonescu”

12:24

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial

11:30

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

11:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama şi Shandong – Mariners se joacă ACUM în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și