Închide meniul
VIDEO

Esteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2024, 23:00

Reclamă
Esteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei

Esteghlal - Al Gharafa, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:00)

Florinel Coman / Instagram Al-Gharafa

Esteghlal – Al Gharafa, duelul din prima etapă a grupei de Liga Campionilor Asiei, a fost live video în AntenaPLAY. Florinel Coman debutează în competiţia supremă a cluburilor din Asia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la aceeaşi oră se va mai disputa un meci din Liga Campionilor Asiei. Al Ahli se va duela pe teren propriu cu Persepolis.

Esteghlal – Al Gharafa 3-0

Min. 89: Esteghlal – Al-Gharafa 3-0! Rezavand a dat lovitura.

Min. 79: Esteghlal – Al-Gharafa 2-0: Rezaeiani a majorat diferența gazdelor.

Min. 74: Florinel Coman a fost înlocuit! În locul jucătorului naţionalei a intrat Ali Jamin

Reclamă
Reclamă

Min. 72: Florinel Coman execută o lovitură liberă, dar balonul nu ajunge la niciun coechipier

Min. 30: Florinel Coman e angajat la marginea careului, încearcă un lob, dar ratează execuţia

Min. 4: Esteghlal – Al-Gharafa 1-0! Yousif și-a trimis mingea în propria poartă!

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

UPDATE 20:30: Echipa de start a celor de la Al Gharafa

Al Gharafa s-a calificat în grupa de Liga Campionilor Asiei, după ce a eliminat-o pe Al Ahli, în play-off. Echipa din Qatar s-a impus la limită, cu scorul de 1-0.

Florinel Coman a bifat cinci meciuri la Al Gharafa, în acest start de sezon. Fostul mijlocaş de la FCSB a reuşit să marcheze o „dublă”, în duelul de campionat cu Al-Rayyan.

După patru etape disputate, Al Gharafa se clasează pe locul şase în prima ligă din Qatar. Echipa lui Florinel Coman a acumulat cinci puncte, fiind la o distanţă de şapte lungimi faţă de liderul Al Duhail.

Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Adversarele lui Al Gharafa din Liga Campionilor Asiei

Acasă

Deplasare

Florinel Coman şi Joselu, vedetele de la Al Gharafa înaintea debutului în Liga Campionilor Asiei

Florinel Coman şi Joselu sunt vedetele celor de la Al Gharafa, înaintea debutului în Liga Campionilor Asiei. Imaginea celor doi jucători a fost folosită în postarea de promovare a duelului din competiţia care va începe luni, în AntenaPLAY.

Cu două zile înaintea meciului cu Esteghlal, Al Gharafa a făcut o postare de promovare a partidei cu iranienii, pe conturile oficiale ale clubului. În imaginea postată, Joselu şi Florinel Coman se află în prim-plan, semn că cei doi sunt condiferaţi de club unii dintre cei mai importanţi jucători.

În fundalul imaginii se mai observă şi jucătorii Ferjani Sassi, un internaţional tunisian, Jamal Hamed şi Abdullah Yousef.

Al Gharafa a făcut deplasarea în Iran sâmbătă seara. Jucătorii au fost întâmpinaţi la aeroport, oficialii iranieni oferindu-le flori. În imaginile postate este de asemenea surprins şi Florinel Coman, acesta fotografiindu-se alături de coechipierii săi la sosirea în Iran.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!” 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și