Închide meniul
Foto

Ce relaţie există între Ion Ţiriac şi singura femeie care i-a fost soţie: „Am învățat lecția și am terminat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2024, 12:12

Reclamă
Ce relaţie există între Ion Ţiriac şi singura femeie care i-a fost soţie: „Am învățat lecția și am terminat”

Ce relaţie există între Ion Ţiriac şi singura femeie care i-a fost soţie

Profimedia

Ce relaţie există între Ion Ţiriac şi singura femeie care i-a fost soţie. Miliardarul român a fost căsătorit o singură dată: cu Erika Braedt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri unice despre singura femeie care i-a fost soţie. Erika Braedt e stabilită în Germania şi are 80 de ani. Ţiriac spune că fosta sa soţie este antrenoare de handbal.

Ce relaţie există între Ion Ţiriac şi singura femeie care i-a fost soţie

„Eu m-am însurat la 20 de ani și am divorțat la 22 de ani, am învățat lecția și am terminat. Atâta tot. O singură dată. Da, Erika Braedt. Prietena mea și acum. Profesoară de sport la 80 de ani, are trei echipa de junior de fotbal, nu de handbal cum era ea, gratis, bineînțeles, le antrenează în fiecare zi. E în Germania„, a spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro.

Ion Țiriac și Erika Braedt au ajuns la altar în anul 1963. Ea era handbalistă la Știința București și a ales să rămână alături de „Țiri” cu orice preț. Familia i-a emigrat în Germania, dar Erika a decis să rămână în România pentru a se căsători cu cel care atunci făcea carieră în hochei.

24 de ani avea Ion Țiriac în momentul în care și-a unit destinul cu iubita lui care era cu 5 ani mai tânără. La scurt timp după căsnicie, cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc. El era mai mereu plecat la antrenamente, iar despre Erika au apărut tot mai multe zvonuri că l-ar fi înșelat.

Reclamă
Reclamă

Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară.

Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, au fost singurele declarații făcute de Erika Braedt despre divorț, potrivit libertatea.ro.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:12

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

14:47

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia. Ce a spus despre perla lui Gigi Becali de la FCSB

14:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama, meci cu 10 goluri. Nebunie totală în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Două meciuri sunt ACUM

14:17

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!”

13:50

Propunere incredibilă pentru Florentino Perez: „L-aş vinde pe Vinicius cu 300 de milioane euro!” Transferurile stelare propuse

12:35

Harlem Gnohere şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mesaj tulburător legat de tatăl său. S-a semnat „Bisonescu”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și