Închide meniul
Foto

Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat doar doi ani!

Publicat: 27 mai 2024, 9:03

Reclamă
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat doar doi ani!

Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac (85 de ani). Erika Braedt, prima mare iubire a miliardarului român, a fostă căsătorită doi ani cu fostul mare jucător de tenis. După divorț, ea a dispărut total din spațiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac și Erika Braedt au ajuns la altar în anul 1963. Ea era handbalistă la Știința București și a ales să rămână alături de „Țiri” cu orice preț. Familia i-a emigrat în Germania, dar Erika a decis să rămână în România pentru a se căsători cu cel care atunci făcea carieră în hochei.

Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac

24 de ani avea Ion Țiriac în momentul în care și-a unit destinul cu iubita lui care era cu 5 ani mai tânără. La scurt timp după căsnicie, cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc. El era mai mereu plecat la antrenamente, iar despre Erika au apărut tot mai multe zvonuri că l-ar fi înșelat.

Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară.

Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, au fost singurele declarații făcute de Erika Braedt despre divorț, potrivit libertatea.ro.

Reclamă
Reclamă 4

După ce și-a terminat studiile, Erika a luat hotărârea să emigreze. Absolvise Institutul de Cultură Fizică și a decis să fie profesoară de sport la Wirtemberg Gymnasium din Stuttgart. Despre ea s-a aflat că și-a refăcut viața alături de un om de afaceri din Stuttgart, Hartmut Sigwart. Sportul continuă să fie marea ei pasiune. Ea joacă în prezent golf și este căpitanul unei echipe feminine la un club cunoscut. Concurează la diferite turnee la categoria „+65 ani”.

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul

Ajuns la 85 de ani, Ion Ţiriac şi-a făcut deja testamentul. Omul de afaceri are o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari şi ocupă locul 1563 în clasamentul bogaţilor lumii.

Miliardarul român şi-a pus deja totul în ordine. În urmă cu ceva vreme, el anunţa cum va fi împărţită averea lui.

Reclamă

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a declarat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni de la rosario3.com.

Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, mai adăuga omul de afaceri român.

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Miliardarul le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 copii legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii şi că îşi va împărţi averea în 33 de părţi legale.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și