Închide meniul

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2024, 15:12

Reclamă
Anthony Martial negociază cu AEK Atena

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

Anthony Martial negociază cu AEK Atena - Profimedia Images

Anthony Martial negociază cu AEK Atena. Atacantul francez, care şi-a încheiat contractul cu Manchester United în această vară, se află în negocieri avansate cu clubul grec de fotbal AEK Atena, informează mass-media franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform site-ului Foot Mercato, Martial urmează să semneze un contract pe trei ani cu AEK, care îi oferă un salariu net de 2,5 milioane de euro pe sezon, pentru a lupta pentru titlu, exclusiv în AntenaPLAY.

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

Internaţionalul francez (30 de selecţii, 2 goluri), s-a aflat în perioada de mercato în vizorul cluburilor Olympqiue Lyon, Lille OSC şi Olympique Marseille, toate din Ligue 1, însă negocierile nu s-au concretizat.

În vârstă de 28 de ani, Anthony Martial a marcat 90 de goluri în 317 meciuri disputate pentru Manchester United, între 2015 şi 2024. El a mai evoluat anterior la Olympique Lyon şi AS Monaco, iar în sezonul 2021-2022 a fost împrumutat la Sevilla FC.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:58

Starul lui Pep Guardiola, ultim avertisment pentru UEFA: „Dacă va continua aşa, nu vom avea de ales şi intrăm în grevă!”

17:54

AC Milan – Liverpool, meciul serii din Champions League, LIVE TEXT 22:00! Real Madrid şi Bayern joacă tot azi! Programul complet

17:30

U Cluj transferă un fost jucător de la Rapid, chiar după victoria din Giuleşti! Întăriri pentru liderul din Liga 1

16:56

Echipa de care se teme Gigi Becali în lupta la titlu: „Nu vreau să supăr pe nimeni!” Verdict despre meciul cu Petrolul

16:55

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 septembrie

16:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama, meci cu 10 goluri. Nebunie totală în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. O partidă se joacă ACUM

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și